Tgrt Haber
25 Mart 2014 13:18

iPhone 6'nın çıkış tarihi belli oldu

Çin'in en büyük medya kuruluşlarından biri olan Commercial Times'ın haberi iPhone 6 Hazıran ayında üretilmeye başlanacak.

iPhone 6'nın çıkış tarihi belli oldu
iPhone 6,iphone 6 çıkış tarihi,apple,iphone 6 ne zaman çıkacak,

Çin'in en büyük medya kuruluşlarıdan biri olan Commercial Times'ın haberi, iPhone 6'yı bekleyen kullanıcıları sevindirecek nitelikte. Gazetenin haberine göre Apple'ın üretici ortağı Pegatron, iPhone 6'yı Hazıran ayında üretmeye başlıyor.Apple'ın tedarikçisi konumundaki TSMC, Şubat ayında iPhone 6'da kullanılacak olan 20 nm'lik A8 işlemcilerini üretmeye başladığını duyurmuştu.
Üretim'in Çin'de kurulan yeni bir tesiste gerçekleştirileceği bilgisini veren Commercial Times, Pegatron'un iPhone 6 üretimindeki sorumluluk düzeyine ilişkin bilgi vermedi. Firma, en son Apple'ın iPhone 5c modelini üretmişti.Öte yandan iPhone 6'nın ne zaman piyasaya sürüleceği hakkında bilgi verilmese de Apple'ın, önceden beri sıragelen iPhone tanıtımlarını Eylül ayında yaptığı biliniyor. iPhone 6'nın da bu ayda satışa sunulması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...