Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Ocak 2014 12:46

iPhone 6'nın ilk görüntüleri basına sızdı

iPhone 6'nın 3 mm veya 4.5 mm kalınlıkta olacağı öğrenildi. Halen dünyanın en ince cep telefonu olma unvanı 6.18 mm kalınlığında olan Huawei'ye ait.

iPhone 6'nın ilk görüntüleri basına sızdı
iPhone 6,ilk görüntüleri sızdı,ince cep telefonu olma imkanı,

Piyasaya çıkmak için gün sayan iPhone 6'nın ilk görüntüleri sızdı. Yeni modelin 3 mm veya 4.5 mm kalınlıkta olacağı öğrenildi. Halen dünyanın en ince cep telefonu olma unvanı 6.18 mm kalınlığında olan Huawei'ye ait bulunuyor.  iPhone üretiminden sorumlu firmanın sızdırdığı bilgilere göre iPhone 6 iki farklı boyutta olacak. Apple'ın iPhone üretiminden sorumlu olan Foxconn'un çalışanlarının sızdırdığı bilgilere göre yayınlanan bir haberde 2 farklı boyutta iPhone 6 geleceği söyleniyor. İddialara göre iPhone 6, 2 farklı model ile piyasaya sürülecek. Bu 2 farklı modelin biri 4.7 inç büyüklüğünde diğeri ise 5.7 inç büyüklüğünde olacak. iPhone 6'nın 2014 yılı içerisinde tanıtılıp piyasaya sunulması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...