Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Şubat 2014 14:41

iPhone 6’nın yeni özellikleri şaşırtacak

Merakla beklenen iPhone 6'nın yeni özellikleri neler, ne gibi değişiklikler var? İşte iPhone 6'nın yeni özellikleri

iPhone 6’nın yeni özellikleri şaşırtacak
iPhone 6, apple, Kore,iPhone,Güney Kore

Birçok şirketin planlarini öğrenerek önceden açiklayan Güney Kore şirketi KDB Daewoo, yeni yayinladiği raporda Eylül ayinda piyasaya çikmasi beklenen iPhone 6`ya dair birçok bilinmeyeni gözler önüne serdi. Şirketin ortaya attiği iddialara göre, Eylül ayi gibi satişa sunulmasi beklenen iPhone 6 iki farkli formatta piyasaya çikabilir.Rapora göre iPhone`larin 4.8 ve 5.5 inç büyüklüğünde piyasaya sürülmesi bekleniyor. KDB şirketi raporlarinda ayrica iPhone 6`nin full HD (1,920 x 1,080 piksel) çözünürlüğe sahip olacaği belirtildi. iPhone 6 ayrica 16GB, 32GB, 64GB, 128GB gibi hafiza seçeneklerine sahip olacak. Yine rapora göre iPhone 6`nin, 2GB RAM, 8 mega piksel arka kamera 3.2 mega piksel ön kamera, 1800 mili amper batarya gücü ve 64 bit A8 işlemciye sahip olacaği belirtildi.Öte yandan KDB raporlarina göre iPhone 6`nin yani sira piyasaya çikacak Phablet`in (telefon ve tablet özelliklerini bir arada barindiran cihaz) iPhone 6`dan daha büyük bir ekrana sahip olmasi bekleniyor. Phablet`in 2,272 x 1,280 piksel çözünürlükte olacaği ifade edildi. Raporda son olarak 8.0 olarak beklenen iOS işletim sisteminin 7.2 olarak piyasaya sürüleceği belirtildi.
Eylül ayında piyasaya çıkması beklenen iPhone 6’nın yeni özellikleri şaşırtacak.
Birçok şirketin planlarını öğrenerek önceden açıklayan Güney Kore şirketi KDB Daewoo, yeni yayınladığı raporda Eylül ayında piyasaya çıkması beklenen iPhone 6’ya dair birçok bilinmeyeni gözler önüne serdi. Şirketin ortaya attığı iddialara göre, Eylül ayı gibi satışa sunulması beklenen iPhone 6 iki farklı formatta piyasaya çıkabilir. Rapora göre iPhone’ların 4.8 ve 5.5 inç büyüklüğünde piyasaya sürülmesi bekleniyor. KDB şirketi raporlarında ayrıca iPhone 6’nın full HD (1920 x 1080 piksel) çözünürlüğe sahip olacağı belirtildi. iPhone 6 ayrıca 16GB, 32GB, 64GB, 128GB gibi hafıza seçeneklerine sahip olacak. Yine rapora göre iPhone 6’nın, 2GB RAM, 8 megapiksel arka kamera 3.2 megapiksel ön kamera, 1800 mili amper batarya gücü ve 64 bit A8 işlemciye sahip olacağı belirtildi. Öte yandan KDB raporlarına göre iPhone 6’nın yanı sıra piyasaya çıkacak Phablet’in (telefon ve tablet özelliklerini bir arada barındıran cihaz) iPhone 6’dan daha büyük bir ekrana sahip olması bekleniyor. Phablet’in 2,272 x 1,280 piksel çözünürlükte olacağı ifade edildi. Raporda son olarak 8.0 olarak beklenen iOS işletim sisteminin 7.2 olarak piyasaya sürüleceği belirtildi.

iPhone 6’nın yeni özellikleri şaşırtacak

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...