Tgrt Haber
16 Kasım 2016 06:42

iPhone 7 32 GB BİM'de satışa çıkıyor, işte satış fiyatı

Toptan fiyatına perakende satış fiyatı ile halk tarafından oldukça sevilen market BİM, yaptığı yenilikler ile konuşulmaya devam ediyor. Apple iPhone 7 32 GB modeli BİM'de satışa çıkıyor. İşte iPhone 7 fiyatı

iPhone 7 32 GB BİM'de satışa çıkıyor, işte satış fiyatı
apple,iPhone 7,iPhone 7 32gb,iPhone 7 bim,iPhone 7 fiyatı,iPhone 7 satış fiyatı

Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapan Apple, yeni model akıllı telefon iPhone 7 cihazları BİM mağazalarında satışa sunulacak. İnternet ve broşür üzerinden satışın yapılacağı tarih ve bilgileri sunan BİM, önümüdeki günlerde iPhone 7 satışına başlayacak. Türkiye pazarında sayılı mağazalarda bulunan iPhone 7, BİM tarafından satışa sunulacak olması ise oldukça dikkat çekici bir durum olarak gözüküyor.

İnternet üzerinden satış planının açıklandığı ve e-broşürlerin paylaşılmasının ardından sosyal medya üzerinde geniş yer aldı. BİM’de iPhone 7 satışa çıkacağı haberi oldukça fala ilgi çekerken, sosyal medya platformları üzerinde en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Ekşisozluk, Facebook ve twitter gibi sosyal mecralarda bir çok kişinin konuştuğu bu haber için gün saymaya başlandı bile. 18 Kasım 2016 tarihinde bim mağazalarında bulunacak olan Telefon, Türkiye etiket fiyatının altında bir fiyata satışa sunulacak. 3.250  TL satış fiyatı olan iPhone 7 32GB, bim mağazalarında ise 2.999 TL gibi muhteşem bir indirim ile piyasaya sunulacak. 250 lira daha ucuza ve Apple garantisi ile bu ürünleri almak isteyen kullanıcıların 18 Kasım 2016 tarihinde bim kapılarında kuyruk olması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...