Tgrt Haber
05 Ekim 2021 13:09

iPhone SE 3 özellikleri nelerdir? iPhone SE 3 fiyatı ne kadar?

Apple’ın ucuz telefon serisi olan iPhone SE yeni modeliyle gündeme geldi. iPhone SE 3 yeni görüntüleri sızdırılırken diğer yandan ''iPhone SE 3 özellikleri nelerdir? iPhone SE Türkiye’de satışa çıktı mı? iPhone SE 3 kaç TL?'' soruları gündeme geldi.

iPhone SE 3 özellikleri nelerdir? iPhone SE 3 fiyatı ne kadar?
iPhone,,apple,,telefon,

Yüksek iPhone fiyatları vatandaşları uygun fiyatlı serilere yönlendiriyor. Hem iPhone kullanıcısı olmaya devam etmek hem de bütçe problemi yaşamak isteyenler iPhone SE serisinde toplanıyor. İlk uygun fiyatlı iPhone SE modeli 2016 yılında piyasaya sunuldu. Special Edition (SE) adıyla bilinen iPhone serisinin ikinci nesli ise geçen sene çıktı. Her iki iPhone SE modeli de özellikleri ve fiyatı açısından kullanıcıların beğenisi topladı. Gözler şimdi görüntüleri sızdırılan iPhone SE 3 modeline çevrildi.  

iPHONE SE 3 ÖZELLİKLERİ NELER?  

iPhone SE 3 görüntüleri sızdırılırken kullanıcılar özelikleri konusunda araştırma yapmaya başladı. Henüz çok fazla bilgi bulunmasa da iPhone SE 3 özellikleri yavaş yavaş şekillenmeye başladı.  

Şu ana kadar gerçeğe en yakın söylentilerin başında iPhone SE 3 modelinin 12 MP + 12 MP bir arka kamera kurulumuyla geleceği yönünde oldu. Aynı şekilde iPhone SE 3 modelinin ön kamerasında da 12 MP çözünürlüğünde olacak.  

iPhone SE 3 serisinin 4.70 inç dokunmatik ekrana sahip olacağı söyleniyor. iOS tabanlı olacak olan iPhone SE 3 parmak izi sensörü ile gelmesi bekleniyor.  5G destekli olacak cihaz kimine göre IPS LCD, kimine göre ise OLED bir ekrana sahip olacak.  

iPhone SE 3 özellikleri nelerdir? iPhone SE 3 fiyatı ne kadar?

iPHONE SE 3 NE ZAMAN ÇIKACAK?  

Apple analisti Ming-Chi Kuo'nun belirttiğine göre iPhone SE 3 yakın zamanda kullanıcı ile buluşacak. Apple analisti geçtiğimiz ay, yeni iPhone SE modelinin önceki nesle kıyasla yükseltilmiş bir SoC ile geleceğini ancak tasarım olarak bir önceli nesil ile hemen hemen aynı olacağını ifade etmişti. iPhone SE 3 modelinin 2022 yılının ortalarına doğru çıkmış olması bekleniyor. IPhone SE 3 modelimin geçtiğimiz günlerde düzenlene Apple etkinliğinde tanıtılmas bekleniyordu. Ancak iddialara göre Apple iPhone 13 mini modelinden daha çok kazanmak için iPhone SE 3 modelinin 2022 yılına kadar çıkmayacak. 

iPHONE SE 3 FİYATI NE KADAR OLACAK?  

Hakkında henüz çok az bilginin bulunduğu iPhone SE 3 modeli ile ilgili iddialar devam ederken diğer yanında iPhone mini serisinin bitireceği ve 14 modelinin gelmeyeceği konuşuluyor. Bunun yanında iPhone SE Plus modeli söylentileri de teknoloji forumlarında yerini aldı. Henüz iPhone SE 3 fiyatı hakkında bilgi verilmese de analistler 399 dolar civarında olmasını bekliyor. Ming-Chi Kuo iPhone SE 3 modelinin en ucuz 5G iPhone modeli olacağını vurgulamıştı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...