Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Temmuz 2014 11:28

İsrail'e saldırılar sadece sosyal medyadan

Dünyanın gözü önünde karadan - havadan ve denizden İsrail'e karşı karşı ülkeler sessizliğini korurken, tek saldırı sosyal medyadan...

İsrail'e saldırılar sadece sosyal medyadan
israil, israil filistin, israil ordusu, gazze, gazzede son durum, haber, hamas,

İsrail'in Gazze şeridine düzenlediği kanlı saldırılarda 50'si çocuk 250 Filistinli hayatını kaybetti. Dünyanın gözü önünde karadan - havadan ve denizden düzenlenen bu sindirme ve öldürme operasyonlarına karşı ülkeler sessizliğini korurken, Twitter'da popüler 'hashtag'lerde (Twitter etiketi) Gazze saldırılarına dair tepkilerin yer aldığı görüldü. Twitter'da Dünya gündeminde "#GazzeSiyonizmeMezarOlacak" etiketi ilk sıralarda yer alıyor. 250 kişinin hayatını kaybettiği, 2 bine yakın yakın kişinin yaralandığı belirtilirken bazı ülkelerin Twitter hesaplarında şu 'hashtag'lerle mesajlar paylaşılıyor, insanlar İsrail operasyonlarını kınıyor.

Türkiye'de insanlar, "#GazzeSiyonizmeMezarOlacak

#TerroristsIsrael #SpamIsraelinTurkey #UyumaTürkFilistinKanAğlıyor #KatliamaSessizKalmaTürkiye SoyunKurusun Katilisrail ŞimdiDuaVakti GazzeYanıyor" şeklinde hashtagler ile mesaj yayınlıyor.

İsrail'in Twitter gündeminde ise "#IsraelUnderFire #telaviv Palestine The Hamas" şeklinde etiketlerin popüler olduğu görüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...