Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 May 2014 10:58

İşte Apple ve Samsung'u korkutan Çinli

Apple ve Samsung'a küresel ölçekte rakip olan Huawei ve Lenovo'ya internetten satışla öne çıkan Çinli Xiaomi de eklendi.

İşte Apple ve Samsung'u korkutan Çinli
apple,samsung,GÜNCEL,korkutab çinli,huawei,apple samsung korkutan çinli,GÜNCEL haberleri,

Akıllı telefon piyasasında rekabeti belirleyen ülkelerin başında gelen Çin'de Xiaomi rüzgarı esiyor. "Düşük fiyat, büyük ekran, güçlü ürün" stratejisiyle sadece internetten satış yapan Xiaomi, Motorola'yı satın alan Lenovo ve Huawei, Apple ve Samsung gibi devleri korkutmaya başladı.Lenovo marka, Huawei standartlar ve güçlü ürün, Xiaomi ise internet üzerinden satış ile öne çıkıyor. Xiaomi, Çin'de son çeyrekte 7.3 milyon adet ürünü piyasaya sürerek 7 milyon adede ulaşan Apple'ın hemen önünde 5'inci sırada yer alıyor. Küresel marka olmak için de harekete geçen Xiaomi, öncelikli olarak Türkiye dahil, Hindistan, Rusya, Meksika, Malezya, Vietnam, Endonezya,Tayland, Filipinler ve Brezilya gibi gelişmekte olan pazarları hedefliyor. Şirketin hali hazırda Çince'nin hakim olduğu HongKong, Tayvan ve Singapur'da operasyonları bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...