Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Ağustos 2014 11:16

İşte iPhone 6'nın yayınlanan en net fotoğrafı

Apple'ın son gözdesi iPhone 6 bir ay sonra tanıtılacak ancak, telefonun şimdiden fotoğrafları yayılmaya başladı.

İşte iPhone 6'nın yayınlanan en net fotoğrafı
iphone6, iphone 6 özellikleri, iphone6 ne zaman çıkacak, son dakika,

iPhone 6'nın 9 Eylül'de tanıtılması bekleniyor, ancak sızıntılar sayesinde tanıtım gününde muhtemelen pek de şaşırmayacağız. Benzer duruma IPhone 5'te de şahit olmuştuk; cep tanıtılmadan önce çizimleri ve kasaları internette dolaşmaya başlamıştı.
Şimdiki sızıntı ise iPhone 6'yı ilk defa kutusuyla beraber gösteriyor. Techradar'a göre fotoğraflar, bir Apple beta tester'ı tarafından çekilmiş. Fotoğrafların EXIF verilerini kontrol eden ve onları inceleyen Techradar, gördüklerimizin sahte olma ihtimalinin düşük olduğunu söylüyor. Fotoğraflardaki iPhone 6, şimdiye kadarki sızıntılarla uyum gösteriyor. Yeni iPhone, mevcut iPhone'un tasarımında büyük bir değişiklik yapmıyor - zaten Apple'ın da büyük bir değişiklik yapması beklenmiyordu. Gördüğümüz telefon eğer gerçekten iPhone 6 ise, bizi ince, şık, aynı zamanda bildiğimiz iPhone'a oldukça benzeyen bir iPhone bekliyor demektir.
İşte iPhone 6'nın yayınlanan en net fotoğrafı 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...