Tgrt Haber
18 Temmuz 2022 16:13 - Güncelleme : 18 Temmuz 2022 16:25

Chris Evans namı değer Kaptan Amerika'nın iPhone 12 Pro isyanı: Çok ağır hissettiriyor

Tüm dünyanın Kaptan Amerika olarak tanıdığı Chris Evans, geçtiğimiz haftalarda iPhone 6s’ini bırakıp iPhone 12 Pro almıştı. Verdiği bir röportajda yeni telefonuyla ilgili konuşan Evans, şikâyetlerini peş peşe sıralayıp isyan etti.

Chris Evans namı değer Kaptan Amerika'nın iPhone 12 Pro isyanı: Çok ağır hissettiriyor
Marvel,iPhone

Marvel evreninde Kaptan Amerika’yı canlandıran ve dünyada oldukça fazla hayran kitlesi bulunan Chris Evans, uzun yıllardır kullandığı iPhone 6s’ine geçtiğimiz haftalarda terk ederek iPhone 12 Pro almıştı.

Evans, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Işıklar içinde uyu (RIP) iPhone 6S. Birlikte harika işler yaptık. Menü tuşunu özleyeceğim.” İfadeleriyle iPhone 6s’ine veda etmişti. The Grey Man için röportaj yapan Chris Evans, “iPhone 6’n için anma töreni nasıldı?” sorusuna uzunca bir cevap verdi.

“İPHONE 6S’İMİ HALA ÖZLÜYORUM”

Evans, “Acımasızcaydı, hala özlüyorum ve aslında bunu paylaşmak istemezdim ancak yeni telefonum çok ağır gibi hissediyorum” dedi.

Chris Evans namı değer Kaptan Amerika'nın iPhone 12 Pro isyanı: Çok ağır hissettiriyor

“GERÇEKTEN ÇOK, ÇOK AĞIR HİSSETTİRİYOR”

Evans, bunun ardından yeni telefonunu da çıkardı ve açıklamalarına şu şekilde devam etti:

“Telefonu tutarken desteklemek için serçe parmağınızı kullanırsınız ve gerçekten çok, çok ağır hissettiriyor. Bunu yaşayan bir tek ben miyim? Çok ağır. Demek istediğim, menü tuşunu özlüyor muyum? Evet. Menü tuşu aşırı muhteşemdi. Binlerce insan bana ‘SE’ al dedi fakat ben iPhone 6’yı istiyorum. Daha önceden bir şeyin artık çalışmayana kadar çalışmasını istiyorum.”

Chris Evans, son röportajında da iPhone 6S’e olan özlemini ve yeni telefonlara olan isyanını dile vurgulu bir şekilde dile getirdi. Evans, bir yandan da yeni telefonunun iPhone 12 Pro olduğunu göstermiş oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...