Tgrt Haber
12 Temmuz 2021 12:25

Kaspersky Password Manager, gelişmiş denetim özelliklerini hayata geçirdi

Kaspersky Password Manager, çeşitli iyileştirmeleri ve parolaların gücünü artıracak gelişmiş denetim özelliklerini hayata geçirdiğini duyurdu.

Kaspersky Password Manager, gelişmiş denetim özelliklerini hayata geçirdi
Kaspersky Password Manager

Kaspersky Password Manager, tüm platformlar adına çeşitli güncellemeler ve parolaların gücünü artıracak gelişmiş denetim özelliklerini hayata geçirirken, Windows sürümü yeni özellikler, kullanıcıların tüm parolalarının durumunu ve güvenliğini izlemesini sağlayan yeni özellikler eşliğinde daha şeffaf hale geldi. Şifreler, hesapların, kişisel verilerin ve dijital alandaki tüm faaliyetlerin anahtarını oluşturduğunu belirten Kaspersky, ‘Aynı zamanda kişisel verilerle onu çalmaya çalışan saldırganlar arasındaki engeli de oluştururken, kişisel bilgileri korumanın etkili bir yolu, her hesap için güçlü ve benzersiz parolalardan geçiyor’ açıklamasında bulundu. Farklı parolaları hatırlamak son derece zor olurken, tüm kimlik bilgilerini kağıda veya akıllı telefondaki notlara yazmak güvenli bulunmuyor, tüm bunlar da parola yöneticilerinin önemini daha fazla açığa çıkarıyor. Kaspersky Password Manager, kullanıcı deneyimini Windows'ta daha basit, daha şeffaf ve daha net hale getirmek için birkaç önemli güncellemeyi hayata geçirdi. Kolay gezinme sekmeleri, yeni gösterge panosu, gerçek zamanlı parola güvenliği ve kullanışlı önerilerle geliyor.  Kullanıcıların en çok ihtiyaç duydukları girdileri el altında tutmalarına yardımcı olmak için eklenen "son" ve "favori" sekmeleriyle parola kasasında gezinme iyileştirildi.

YENİ MAC’LER KASPERSKY PASSWORD MANAGER’I KULLANABİLECEK

- Apple M1 işlemcili yeni Mac'lerde Kaspersky Password Manager'ı kullanabiliyor olacak.

Mac kullanıcıları artık Apple M1 işlemcili yeni Mac'lerde Kaspersky Password Manager'ı kullanacak. Uygulama ayrıca Apple Silicon CPU'yu kullanan daha fazla cihaz için optimize edilirken, güncellenen sürüm daha kullanışlı ve kullanıcı dostu bir görünüme kavuştu.

Safari kullanıcıları artık kart numaralarını, adreslerini ve oturum açma verilerini doğrudan
tarayıcı uzantısından kopyalayabilecek.

Yeni Kaspersky Password Manager, belgelerle iş yapmak için mevcut seçenekleri de büyüttü. Hızlı belge içe aktarma seçeneği ve Çok sayfalı belgeleri tarama özelliği artık erişilebilir durumda. Öte yandan kullanıcılar birden fazla taramayı tek bir PDF'de birleştirebiliyor. Böylece müşteriler artık belgelerini hızlı ve güvenli bir şekilde saklayabiliyor olacak.

14 GÜNLÜK DENEME SÜRÜMDEN SONRA ÜCRETLİ KULLANIM

- Abone olmadan önce 14 günlük ücretsiz deneme sürümü hem İOS hem Android müşterileri için sunuma sokuluyor.

Kaspersky Password Manager artık kullanıcıların verileri otomatik olarak doldurabileceği 10 tarayıcıyı (Chrome, Opera, Firefox, DuckDuckGo dahil) destekliyor.

Daha önce yalnızca diğer platformlarda mevcut olan Parola Kontrolü, müşterilerin saklanan kimlik bilgilerinin sızdırılmış veri tabanlarında açığa çıkıp çıkmadığını ve parola güvenliklerini kontrol etmelerine olanak tanıyor.

HUAWEİ CİHAZLARINA KARANLIK MOD

Huawei marka cihazlar için desteğin yanı sıra yeni bir karanlık mod da yer alıyor. Deneme süresi biten kullanıcılar mobil uygulamadan aylık veya yıllık abonelik satın alabiliyor. Güvenliği ihlal edilmiş parolalara sahip yeni durum çubuğu, her iki mobil platformda da mevcut bulunuyor.

KİŞİSEL VERİLERİ ŞİFRELİ SAKLIYOR

Kullanıcı hesabı bilgileri kişisel verilere erişime izin verdiği için siber suçlular tarafından en çok aranan yöntemlerden biri olduğunu belirten Kaspersky Tüketici Ürünleri Pazarlama Müdürü Marina Titova, ‘’Aynı zamanda yetkilendirme gerektiren çevrimiçi hizmetlerin listesinde büyüme tüketiciler açısından riski artırıyor. Bankalar, mağazalar, çevrimiçi oyunlardaki hesaplar, eğitim kursları, sosyal ağlar. Tüketicilerin bunu sorunsuz ve güvenli bir şekilde yönetmesine yardımcı olmak için şifre yöneticileri bir gereklilik haline geldi. Bu, herhangi bir cihazdan otomatik erişimle yalnızca parolaların değil, aynı zamanda değerli kişisel verilerin de şifreli olarak saklanmasını sağlıyor." açıklamasında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...