Tgrt Haber
03 Şubat 2022 12:49 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 13:46

Küçük ekranlı Xiaomi 12 mini'den ilk görüntü geldi

Geçtiğimiz aylarda Xiaomi 12 serisiyle kullanıcı karşısına çıkan Çinli firma, küçük ekranlı Xiaomi 12 mini üzerine çalışıyor.

Küçük ekranlı Xiaomi 12 mini'den ilk görüntü geldi
xiaomi mi,Xiaomi

Akıllı telefon pazarında uygun fiyatlı modelleriyle bilinen Xiaomi, geçtiğimiz ay amiral gemisi telefonları Xiaomi 12 serisini duyurdu. Ardından şirket daha uygun fiyatlı Redmi Note 11 serisinin de global lansmanını gerçekleştirdi.

Xiaomi 12 ve Redmi Note 11 serisine ek olarak bu kez de başka bir telefon hakkında sızıntılar çıktı. Yabancı kaynaklar, Xiaomi 12 mini modeline ait bir görüntüyü paylaştı.

XIAOMI 12 MINI GELİYOR

Çinli üreticinin Aralık sonunda piyasaya sürdüğü Xiaomi12 ve Xiaomi 12X, 6.2 inçlik ve standartlardan daha küçük bir ekranla geldi. Buna ek olarak her iki cihaz 69.9 mm gövde genişliğine sahip. Bu da telefonların iPhone 13'ten bile daha dar, elle tutulması daha kolay bir tasarımla geldiğini gösteriyor.

Küçük ekranlı Xiaomi 12 mini'den ilk görüntü geldi

                                                         Resim kaynağı: teknoixir 

Xiaomi yine de daha küçük ekranlı bir telefon üzerine çalışıyor. Yakın zamanda Çinli kaynaklar, sosyal ağ platformu Weibo aracılığIyla Xiaomi 12mini'nin görüntüsünü paylaştı.

Serinin en küçük ekrana sahip olması beklenen modeli, 'Xiaomi 12 mini' olarak adlandırılacak ve kompakt bir görünümle dikkatleri üzerine üzerine çekecek.

Sızdırılan resimlere bakıldığında Xiaomi 12 mini, arka tarafında üçlü kamera kurulumuna sahip lenslerle gelecek. Ayrıca cihazda dikey görünümüyle üçlü bir flaş sistemi barındıracağı da gözlerden kaçmıyor.

Telefonun temel özellikleri hakkında ise henüz somut bir detay bulunmuyor. Ancak kompakt tasarım ve küçük ekranla gelmesi beklenen telefonun, en fazla Snapdragon 870 yonga setinden güç alacağı tahmin ediliyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...