Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Aralık 2021 10:23

Kurşun geçirmez iPhone 13 üretildi: Fiyatı dudak uçuklatıyor

Lüks marka Caviar, kurşun geçirmez iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max modelleri tasarladı. Caviar, daha önce de 18 ayar altın kaplamalı iPhone 13 Pro Max üretmiş ve en düşük 42 bin 390 dolardan satışa çıkarmıştı.

Kurşun geçirmez iPhone 13 üretildi: Fiyatı dudak uçuklatıyor
teknoloji,iphone 13 pro,iphone 13,caviar,caviar iphone serisi

Rusya merkezli Caviar, yine ilginç tasarımlı bir ürünle gündeme geldi. Sadece birkaç hafta önce şirket, 58 bin dolar değerindeki Tesla Model 3 aracının metal kısımlarını eriterek Elon Musk büstü tasarlamıştı. 

Caviar, yeni bir açıklama yaparak kurşun geçirmez iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max Stealth 2.0 modellerini duyurdu. Sınırlı sayıda üretilen akıllı telefonlar satışa çıktı. 

KAMERASIZ IPHONE 12 ÜRETTİ

Geçtiğimiz yıl lüks marka, kamerasız iPhone 12 Stealth serisini piyasaya sürmüştü. Caviar, kamerasız modeller geliştirme amacının güvenlik endişesi olduğunu açıklamıştı. Ancak bu kamerasız modellerin fiyatı bile 40 bin TL’nin üzerindeydi. 

Altın kaplamalı iPhone 13 serisi.

Yeni Stealth 2.0 serisi iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max de ön ve arka kameradan yoksun. Ayrıca BR2 Sınıf 2 kurşun geçirmez zırha da sahip. Bu arada, kurşun geçirmez gövde saldırı helikopterleri ve zırhlı araçlar geliştiren NPOTCIT tarafından üretildi. 

Caviar, iPhone 12 Stealth gibi iPhone 13 Stealth 2.0’da da kameranın kaldırılmasıyla kullanıcıların kameraların yasak olduğu alanlarda telefonlarını kullanabileceklerini belirtiyor. Video, Stealth 2.0 iPhone 13 Pro'da tabanca ateşleyen bir adamı gösteriyor. 

FİYATI 102 BİN TL'NİN ÜZERİNDE

Caviar’ın paylaştığı videoda mermi ateşlendikten sonra telefon işlevselliğini kaybediyor. Ancak merminin zırhı delip geçmesini engellediği için böyle bir durumda kişinin hayatını kurtarabilir. 

80 milyon yıllık T-rex (dinozor) dişli iPhone.

Lüks marka, bu seriden sadece 99 adet ürettiğini açıkladı. Alıcılar, 1 TB'a kadar depolama kapasitesine sahip iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max arasında seçim yapabilir. Açıklamaya göre, serideki modellerin fiyatı 6 bin 370 dolardan başlıyor. Yani yaklaşık olarak 102 bin 480 Türk Lirası karşılığında satılıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...