Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 May 2015 02:16

LG G4 özellikleri ve LG G4 fiyatı belli oldu

LG'nin yeni amiral gemisi LG G4'ün özellikleri ve LG G4 satış fiyatı belli oldu. İşte LG G4 teknik özellikleri ve LG G4 fiyatı

LG G4 özellikleri ve LG G4 fiyatı belli oldu
lg g4, lg g4 özellikleri, lg g4 fiyatı, lg g4 ne kadar, lg g4 teknik özellikleri

Bu yılın en çok merak edilen modellerinden birisi olan LG G4 geçtiğimiz günlerde New York, Londra, Paris, Seul ve Singapur ile paralel olarak İstanbul'da da tanıtılmıştı.  5.5 inç büyüklüğünde Quantum Quad HD IPS ekrana sahip olan LG G4, Qualcomm'un Snapdragon 808 işlemcisinden gücünü alıyor. 3 GB RAM'e sahip olan model 32 GB dahili depolama kapasitesine ve microSD kart desteğine sahip. Cihazın sahip olduğu 3000 mAh bataryanın çıkarılabilir yapıda olduğunu da belirtmek lazım. 

Özellikle tasarım ve kamera tarafında oldukça iddialı özelliklere sahip olan LG G4'ün fiyatı ülkemizde merakla bekleniyordu.  Bugün itibariyleyse LG G4 yavaş yavaş ülkemizdeki teknoloji marketlerinde gözükmeye başladı. Böylece fiyatı da belli olan LG G4, 2.399 TL fiyat etiketiyle Türkiye'de raflardaki yerini alacak.

Rakiplerine kıyasla sunduğu daha iyi ekran, daha iyi kamera donanımı, en yeni Android sürümü 5.1 Lollipop'a sahip olması, değiştirilebilir pil ve arttırılabilir hafıza seçeneklerine ek olarak fiyat avantajını da düşündüğümüz zaman LG'nin G2 modelinde yaşadığı sıçrayışı G4 modelinde de yaşaması olası gözüküyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...