Tgrt Haber
18 Ocak 2022 12:36

Lüleburgaz Belediyesi'ni 10 dolara satın aldılar

Metaverse evreninde arazi ve kurum satışları hız kesmeden devam ediyor. Ancak bu hafta ilginç bir şey yaşandı. Bir vatandaş, Lüleburgaz Belediyesi'ni Metaverse'den çok ugyun bir fiyata satın aldı.

Lüleburgaz Belediyesi'ni 10 dolara satın aldılar
Lüleburgaz,Lüleburgaz Belediye,Lüleburgaz Metaverse,Metaverse

Metaverse çılgınlığı tüm dünyayı etkisi altına almış durumda. Özellikle ülkemizde de ilgi odağı haline gelen Metaverse üzerinden; Arsa, oyun ve bunun gibi daha pek çok şeyi sanal ortamda alabilmek mümkün. 

Fiziksel hayatı sanal aleme uyarlayan Metaverse’de, geçtiğimiz aylardan bu yana yüzlerce arsa alımı yapıldı. Özellikle İstanbul Bebek ve Moda sahillerinde Metaverse ile çok sayıda parsel alınırken bir kişi, işi iyice çılgınlığa vurdu. 

LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ 10 DOLARA SATILDI

Son aylarda ortaya çıkan ve dünyanın pek çok noktasında fizik ortamdaki yerleri ve kurumları sanal ortama taşıyarak satışını sağlayan Metaverse çılgınlığı boyut atladı. Bir vatandaş, 122 bin nüfusa sahip Lüleburgaz’ın, belediye binasını yalnızca 10 dolara satın aldı. Bu duruma karşılık belediye de, Twitter hesabından; “Trakya’nın en şirin belediyesini 10 dolara satmışlar” diye bir paylaşım yaptı.

Lüleburgaz Belediyesi'ni 10 dolara satın aldılar

BİNLERCE PARSEL SATILDI 

Sanal platform Metaverse’de, Türkiye’de 20 bin civarlarında parsel satıldı. Bu alımın 11 bini ise İstabul’dan gerçekleşti. Metaverse arsa fiyatları ise 200 lira ile 20 bin lira’ya kadar çıkabilmekte. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...