Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Haziran 2022 15:10 - Güncelleme : 30 Haziran 2022 15:18

M2 İşlemcili MacBook Air'in Ön Siparişe Açılacağı Tarih Belli Oldu

Apple'ın WWDC etkinliğinde sözünü ettiği MacBook Air modelinin ön sipariş tarihi belli oldu. Güvenilir kaynaklar, M2 işlemcili bilgisarın satışa çıkacağı tarihi paylaştı.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: macrumors
M2 İşlemcili MacBook Air'in Ön Siparişe Açılacağı Tarih Belli Oldu
apple,teknoloji,macbook

Teknoloji devi Apple, bu yıl düzenlediği etkinlikte bazı yeni ürünlerini sergiledi. Şirket, M2 işlemci ve yeni MacBook modellerini piyasaya sürmüştü. Ancak merakla beklenen MacBook Air'ın ön sipariş tarihi açıklanmamıştı. Neyse ki beklenen haber geldi.

WWDC etkinliğinde duyurulan M2 işlemcili MacBookAir'in ön sipariş tarihi ortaya çıktı. Bu bilgi, Apple ile ilgili çok önemli kaynakları olan macrumors isimli site tarafından paylaşıldı.

MACBOOK AIR ÇOK SATIŞA ÇIKIYOR

MacRumors isimli internet sitesi, MacBook Air'ın ön sipariş tarihini ortaya koyan önemli bir bilgiye erişti. Ürün, satışa çıkmadan önce perakendecilere ulaşırken, bu sebeple lansman tarihi de Apple açıklama yapmadan önce bir perakendeci tarafından sızdırıldı.

M2 İşlemcili MacBook Air'in Ön Siparişe Açılacağı Tarih Belli Oldu

Buna göre Apple'ın M2 işlemcili yeni dizüstü bilgisayarı, 8 Temmuz'da ön siparişe açılacak. M2 yonga seti, Apple tarafından geliştirilen çok iddialı bir işlemci. Dolayısıyla bu işlemciyi kullanan MacBook Air, performans tarafında üst düzey deneyim sunuyor. Bununla beraber fiyatın da 1200 dolar olarak açıklandığını belirtmekte fayda var. 

 

Kaynak: macrumors
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...