Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Haziran 2022 11:41 - Güncelleme : 24 Haziran 2022 11:43

Microsoft, Windows 10 Kullanıcıları İçin Önemli bir Güncelleme Yayınladı

Yazılım devi Microsoft, Windows 10 kullanıcıları için yeni bir güncellemeyi kullanıma sundu. Söz konusu güncelleme, isteğe bağlı olarak geliyor.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Microsoft
Microsoft, Windows 10 Kullanıcıları İçin Önemli bir Güncelleme Yayınladı
,teknoloji,güncelleme

Microsoft, geçtiğimiz yıl en son işletim sistemi Windows 11’i kullanıma sundu. Daha modern, daha yenilikçi ve akıcı arayüz ile gelen güncelleme, Windows10’a nispeten büyük bir değişim ortaya koydu. Ayrıca Windows11’i destekleyen bilgisayar sayısının da azaltılması, yeni işletim sisteminin daha çok yeni bilgisayarlara odaklandığını ortaya koyuyor.

Öte yandan Microsoft, Windows10 için de 2025’e kadar güncelleme desteğine devam edeceğini duyurdu. Bu bağlamda her ay Windows10 kullanıcıları güvenlik güncellemesi ve bazı küçük özelliklere sahip olabiliyor. Haziran ayıyla birlikte kullanıcılara yeni bir güncelleme daha sunuldu.

WINDOWS 10 İÇİN YENİ GÜNCELLEME SUNULDU

 Microsoft, kısa süre önce Windows 10 kullanıcıları için KB5014666 yapı numaralı bir güncelleme yayınladı. Bu güncelleme esas olarak oyun çökme ve güncellemeye sebebiyet veren bazı sorunları ele alıyor. Ayrıca bir sonraki büyük 22H2 güncellemesinin geleceğini de doğruluyor.

Microsoft, Windows 10 Kullanıcıları İçin Önemli bir Güncelleme Yayınladı

Şu anda bu güncelleme, oyunlarla ilgili çeşitli sorunları ele alıyor. Microsoft, 12 Temmuz öncesi yayınladığı bu güncelleme ile kullanıcıların yeni sürümü test etmesine olanak tanıyor. Dolayısıyla güncellemenin isteğe bağlı olarak yayınlanmasının sebebi de bu. Ancak sizler de güncellemeyi dilerseniz önümüzdeki ayın Salı günü yükleyebilirsiniz. Tabii öncesinde bu sürümü deneyimlemek istiyorsanız, ayarlardan Windows Update kontrolü yapabilirsiniz.

Kaynak: Microsoft
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...