Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Ocak 2022 12:22

MIUI 13 kararlı sürüm güncellemeleri başladı: İşte ilk alan modeller

Çinli teknoloji devi Xiaomi, geçtiğimiz haftalarda duyurduğu MIUI 13 arayüz güncellemesini kararlı olarak sunmaya başladı. Güncelleme, ilk olarak Çin'deki amiral gemisi telefon ve tabletlere geldi.

MIUI 13 kararlı sürüm güncellemeleri başladı: İşte ilk alan modeller
MIUI 13

Xiaomi, geçtiğimiz haftalarda düzenlediği etkinlikte yeni amiral gemileri ve arayüz güncellemesini piyasaya sürdü. Çinli üretici, uzun süredir merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefon Xiaomi 12 serisini tanıtırken, ayrıca MIUI 13 güncellemesini de duyurdu.

Xiaomi cihazlara gelecek yeni arayüz güncellemesi, özellikle performans tarafında oldukça önemli yükseltmelere sahip. Peki, güncelleme hangi modellere geldi?

MIUI 13, XIAOMI 11 VE XIAOMI PAD 5 İÇİN ÇIKTI

Xiaomi'nin yeni amiral gemisi telefonları, kutudan direkt olarak MIUI 13 kararlı sürüm ile çıktı. Geriye kalan modeller ise günlük ve haftalık olarak testlere alındı. Şimdi bu modellerden bazıları için de kararlı sürüm çıkmaya başlandı.

MIUI 13 kararlı sürüm güncellemeleri başladı: İşte ilk alan modeller

Xiaomi'nin geçen yılki amiral gemisi modellerinden Xiaomi 11, MIUI 13 kararlı sürüme Çin'de kavuştu. Öte yandan şirketin yeni nesil tabletleri Xiaomi Pad 5 serisi de, yine MIUI 13 güncellemesini kararlı olarak almaya başladı.

Söz konusu modeller için MIUI 13 güncellemesi, Android 12 işletim sistemiyle geliyor ve pek çok yeniliği de beraberinde getiriyor. Xiaomi'nin vaatlerine göre bu güncellemeye sahip cihazlar hem performans tarafında, hem de yazılım tarafında daha fazla verim sağlayacak. 

MIUI 13 GLOBAL SÜRÜM NE ZAMAN GELECEK?

Şu anda MIUI 13 güncellemeleri Çin'deki modellere sunuluyor. Güncellemenin global olarak gelmesi ise çok fazla zaman almayacak. Şirket tarafından yapılan resmi açıklamaya göre MIUI 13'ün global sürümü, 2022'in ilk çeyreğinde Çin dışındaki telefonlara sunulmaya başlayacak. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...