Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Temmuz 2022 09:50 - Güncelleme : 25 Temmuz 2022 09:54

Xiaomi'nin MIUI 14 güncellemesini alacak akıllı telefon listesi ortaya çıktı: 50'nin üzerinde model yer alıyor

MIUI 13 güncellemesiyle iyi işlere imza atan Xiaomi, bir sonraki MIUI 14 arayüzü için kolları sıvadı. Yeni sızıntılar gün yüzüne çıkarken, güncellemeyi alacak modellerin listesi de güvenilir kaynaklar tarafından paylaşıldı.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Gizmochina
Xiaomi'nin MIUI 14 güncellemesini alacak akıllı telefon listesi ortaya çıktı: 50'nin üzerinde model yer alıyor
akıllı telefon,teknoloji,xiaomi

Yeni arayüz güncellemesiyle bekleyenleri heyecanlandıran Xiaomi, MIUI 14 için kolları sıvadı. Son olarak MIUI 13'ü kullanıcılarla buluşturan şirket, önemli değişikliklere imza attı. Şimdi ise gözler bir sonraki MIUI 14 güncellemesine çevrilmiş durumda. Peki MIUI 14 güncellemesini hangi modeller alacak?

Çinli üreticinin en yeni arayüz güncellemesi, söylentilere göre Ağustos ayı civarlarında piyasaya sürülecek. Çıkış tarihine yaklaşırken, güncellemeyi alacak cihazların listesi de ortaya çıktı. İşte güvenilir kaynaklar tarafından paylaşılan, MIUI 14 güncelleme alacak model listesi...

MIUI 14 ALACAK CİHAZLAR

Şu ana kadar Xiaomi tarafından resmi bir liste paylaşılmadı. Ancak ünlü teknoloji sitesi Gizmochina, Çinli kaynaklar tarafından elde ettiği bir tabloyla MIUI 14 alacak cihazların listesini ortaya çıkardı. Liste, her yıl olduğu gibi yine 50'nin üzerinde cihazı ortaya koyuyor. 

Xiaomi'nin MIUI 14 güncellemesini alacak akıllı telefon listesi ortaya çıktı: 50'nin üzerinde model yer alıyor

POCO, Redmi ve Xiaomi cihazları içeren listede, MIUI 14'ü alacak telefonlar bulunuyor. Xiaomi 10 serisi kesin olarak yeni güncellemeyi alırken, Redmi Note 8 ve Note 9'un listede olması da epey şaşırtıcı. POCO cihazlar ise küresel pazarda Redmi olarak piyasaya çıktığı için, güncelleme bazı POCO modellerini de kapsayacak.

Yukarıdaki listeden yeni güncellemeyi alacak cihazlara sizler de göz atabilirsiniz. Ancak listenin resmi olmadığını, bazı değişikliklerin söz konusu olduğunu da unutmamakta fayda var. 

 

Kaynak: Gizmochina
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
atınıs2enfanboy28 Temmuz 2022 14:19

Ohhhh benimki alıyor

Sonraki Haber Yükleniyor...