Tgrt Haber
07 Şubat 2014 09:57

Motorola Moto G Türkiye'de satışa çıktı, İşte fiyatı

Android 4.4 Kitkat desteğine ile dikkatleri üzerine çeken Motorola Moto G Türkiye'ye resmi olarak giriş yaptı, fiyatı ise beklenenin altında.

Motorola Moto G Türkiye'de satışa çıktı, İşte fiyatı
Moto G, Türkiye'de satışa çıktı, Motorola Moto G Türkiye'de, motorola, akıllı telefon,

Geçtiğimiz hafta Çinli bilgisayar devi Lenovo'ya satılan Motorola'nın, Google ile beraber ürettiği son akıllı telefonlardan birisi olan Moto G artık resmi olarak Türkiye'de. Android 4.4 Kitkat desteğine sahip en uygun fiyatlı akıllı telefon olan Moto G Türkiye'de 849 TL'lik bir fiyat etiketine sahip. 1.2 GHz saat hızında çalışan Snapdragon 400 işlemciye sahip olan Moto G, 1280 x 720 çözünürlüğe sahip 4.5 inç bir ekran ile geliyor. 5 MP arka ve 1.3 MP ön kamera olmak üzere iki adet kameraya ve LED flash'a sahip olan Moto G, 2070 mAh gücünde bir bataryayı içinde barındırıyor.
Motorola bir Google firmasıyken üretilen Moto G Google'ın Nexus ve Google Play Edition cihazlarında kullanılan saf Android arayüzüne en yakın deneyimi sunuyor. Şuana kadar Android güncellemelerini de hızla alan Motorola cihazlarının, şirket el değiştirip Lenovo'ya geçtikten sonra da güncellemeleri bu hızda almaya devam edip etmeyeceği bilinmiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...