Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Şubat 2014 11:17

Motorola'nın akıllı saati ortaya çıktı

Çinli bilgisayar üreticisi Lenovo'ya satılması ile gündemden düşmeyen Motorola'nın, Google ile ortak geliştirdiği akıllı saati ortaya çıktı.

Motorola'nın akıllı saati ortaya çıktı
Motorola'nın akıllı saati, motorolanın gizemli saati, akıllı saat ortaya çıktı,

Çinli teknoloji devi Lenovo'ya satılan Motorola, Google ile ortak bir akıllı saat üreteceği ortaya çıktı. Satıştan önce çekilen fotoğraflardan anlaşıldığı kadarıyla 2014 yılında bir Nexus saat görebiliriz. Görselde saatin fiziksel geri tuşu, Motorola logosu açıkça belli olurken, saatin donanımsal özellikleri hakkında bilgi bulunmuyor. Prototip saatin GEM (Mücevher) adına sahip olacağı söyleniyor.
Motorola'nın Lenovo'ya satışından sonra, saatin Google'da mı yoksa Lenovo'da mı olduğu bilinmiyor. Google Motorola ile birlikte akıllı saat prototipini de satmış olabilir. Eğer öyleyse geçtiğimiz hafta çıkan Lenovo – Google ortak üretimi Nexus akıllı saat haberleri de doğrulanmış olur.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...