Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Ekim 2021 14:40

NASA Başkanı: Evrende yalnız olduğumuzu düşünmüyorum

NASA Başkanı Bill Nelson'dan tartışmalara neden olacak açıklamalar geldi. Nelson, UFO'ları gördüğünü iddia eden pilotlarla görüştüğünü söyleyerek ''Evren çok büyük, yalnız olduğumuzu düşünmüyorum'' dedi.

NASA Başkanı: Evrende yalnız olduğumuzu düşünmüyorum
nasa,ufo,dünya

Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) Başkanı Bill Nelson'ın UFO'lara dair yeni açıklamaları ABD'de çok konuşuldu. Askeri radarlara yakalanan tanımlanamayan uçan cisimler (UFO) hakkında konuşan Nelson, bu cisimleri gören pilotlar ile görüştüğünü belirtip şunları söyledi:

"Bir şey gördüklerini biliyorlar. Radarları da bu nesneye kilitleniyor. Ancak bunun ne olduğunu bilmiyoruz. Dünyada bu tür bir teknolojiye sahip bir düşman olmadığını umarız." 

NASA Başkanı: Evrende yalnız olduğumuzu düşünmüyorum

Nelson, dünya dışı yaşamı aramanın NASA'nın en önemli görevlerinden birisi olduğunun altını çizdi. Ayrıca Nelson, paralel evren teorilerine de değindi:

"Orada kim var? Biz kimiz? Buraya nasıl geldik? Olduğumuz şeye nasıl dönüştük? Nasıl geliştik? Nasıl uygarlaştık? Ve milyarlarca başka güneşe ve milyarlarca başka galaksiye sahip bir evrende aynı koşullar var mı? "

"Benim kişisel görüşüm evrenin çok büyük olduğu ve şimdi başka evrenlerin olabileceğine dair teoriler bile var ve eğer durum buysa, ben kimim ki Dünya gezegeninin tek gezegen olduğunu söyleyebilirim" 

Nelson, bu ifadeleriyle beraber evrende Dünya dışında hayat olduğuna dair inancını dile getirmiş oldu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...