Tgrt Haber
18 Temmuz 2021 20:12

Netflix, 3 üst düzey yöneticisini 'sızlandıkları' gerekçesiyle işten kovdu

Netflix üç üst düzey film pazarlama yöneticisini daha üst yönetim hakkında ‘sızlandıkları’ için işten çıkardı. Görevine son verilen kişilerin Netflix'in bu düzeydeki çalışanlarının yaklaşık yarısına karşılık geldiğini öğrenildi.

Netflix, 3 üst düzey yöneticisini 'sızlandıkları' gerekçesiyle işten kovdu
Netflix,,şirket,

Netflix 'patronlarını eleştirdikleri' sebebiyle üç yöneticisini işten kovdu. Platformun internet sitesinde, çalışanlardan başkaları hakkında konuşurken yalnızca ‘yüzlerine söyleyebilecekleri şeyler’ söylemeleri beklendiği açıklandı.

Netflix paylaşılan iletilerin ‘pazarlama bölümünün yönetimine’ eleştiriler olmadığını ifade etti. Şirket konuyla ilgili daha ayrıntılı açıklama yapmaya gerek duymadı.

Netflix, 3 üst düzey yöneticisini 'sızlandıkları' gerekçesiyle işten kovdu

'DÜRÜSTLÜK' BEKLENTİSİ

Netflix'in resmi internet sayfasında yer alan iş ilanları bölümündeki ‘dürüstlük’ alt başlığında, çalışanlardan ‘iş arkadaşları hakkında yalnızca yüzlerine söyleyebilecekleri şeyleri’ söylemelerinin beklendiği yazıyor.

Şirketin sayfasında, ‘Bu, aramıza yeni katılanların inanmakta ve hayata geçirmeyi öğrenmekte en çok zorlandıkları özelliklerden biri’ ifadeleri yer aldı.

Kaynaklar mevcut olayda bir muhbirin pazarlama yöneticilerinin aylarca süren mesajlaşmalarını fark ettiğini ve bunları bildirdiğini aktardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...