Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Aralık 2021 10:10

Netflix kullanıcılarını sevindirecek kampanya!

Netflix ile Vodafone'un işbirliğinde gerçekleştirilen kampanya ile kullanıcılar, internetlerinden yemeden Netflix'in programlarını izleyebilecek.

Netflix kullanıcılarını sevindirecek kampanya!
netflix,vodafone,vodafone red,netflix paketleri,vodafone tarifeleri,eğlence dünyası

Popüler video akış servisi Netflix, dünya çapında milyonlarca kullanıcıya sahip. AA'nın haberine göre, Türkiye’de de çok sayıda üyesi bulunan platform için Vodafone yeni bir kampanya başlattı. Buna göre, Vodafone Red’in seçili tarifelerine geçenler ilk 3 ay boyunca Netflix Standart Paket üyeliği hediye edecek. 

Dünyanın en büyük eğlence platformu Netflix'in Türkiye'deki kullanıcılarını sevindirecek bir kampanya başladı. Vodafone Red kullanıcıları söz konusu tarifeler sayesinde mobil internetinden yemeden Netflix’te istediği programları izleyebilecek. Üstelik sınırsız kullanım hakkına sahip olacaklar. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Şahin, dünya genelinde medya tüketimi ve dijital platformlarda insanların geçirdiği zamanın ortalama yüzde 40 arttığını belirtti. 

Açıklamasının devamında Meltem Bakiler Şahin, “Vodafone Red çatısı altında dünyanın en büyük içerik sağlayıcısı markalarıyla işbirliği yaparak müşterilerimize sunduğumuz sınırsız eğlence dünyasını sürekli genişletiyoruz. Netflix, Türkiye’de ilk kez ve sadece Vodafone Red’in tarifesine özel internetinden yemiyor.” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...