Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Şubat 2018 09:48

Nokia 7 Plus nasıl olacak özellikleri ne | Nokia 7 Plus nedir?

Teknoloji meraklılarının haber beklediği Nokia 7 Plus özellikleri, görüntüleri ve detayları sızdırıldı. İşte HMD Global'lin yeni akıllı telefonu hakkındaki tüm detaylar... Nokia 7 Plus nedir, özellikleri ne?

Nokia 7 Plus nasıl olacak özellikleri ne | Nokia 7 Plus nedir?
Nokia 7 Plus,,Nokia 7 Plus özellikleri,,Nokia 7 Plus nedir,

Finli şirket HMD Global'in, şubat ayı sonunda düzenlenecek MWC 2018'de Nokia 7 Plus modelini tanıtması bekleniyor. Şubat ayının sonunda görmeyi beklediğimiz yeni telefonun özellikleri ve görüntüleri ise şimdiden sızmaya başladı.

Gelen ilk bilgilere göre bu telefonda çift mercekli arka kamera bulunuyor. 12MP + 13MP'den oluşan Zeiss arka kameranın yanında, 16MP'lik de ön kamera mevcut. 4GB RAM’e sahip olan telefonun dahili depolama alanı ise 64GB olarak tasarlanmış.

Nokia 7 Plus nasıl olacak özellikleri ne | Nokia 7 Plus nedir?

Orta segment bir telefon olarak planlanan Nokia 7 Plus'da, işlemci yonga seti tercihi Snapdragon 660’dan yana kullanılmış. Telefon, 6 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip ancak bundan daha önemlisi ekran oranının 18:9 olması. Eğer bu bilgi doğruysa, ilk defa bir Nokia modelini bu ekran oranıyla görmüş olacağız.

Son olarak Android 8.0 Oreo ile kutudan çıkacak olan telefonda ayrıca USB Type C port bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...