Tgrt Haber
11 Şubat 2014 13:28

Nokia Android'li cebi , bu ay satışa sunulabilir

Nokia'nın Android'li cebi, adım adım gerçek olmaya yaklaşıyor.

Nokia Android'li cebi , bu ay satışa sunulabilir
nokia,androidli telefon,satışa sunuldu,nokiadan android telefon devri,nokia normandy

Nokia'nın aylardır konuşulan Android'li telefonu "Normandy", bu ayın sonundaki Mobil Dünya Kongresi'nde resmi olarak ortaya çıkabilir. Wall Street Journal'ın raporuna göre cep, bu ay piyasaya sürülecek.
Normandy, Android meraklılarını sevindirecek olsa da, görünüşe bakılırsa normal bir Android'li cepten bazı farkları olacak. Google'ın işlevleri, Normandy'de diğer Android'li ceplerde olduğu kadar öne çıkmayacak. Yani Google Play uygulama mağazası, Normandy'de bulunmayacak. Bunun yerine Nokia'nın sunduğu özel uygulamalar ve Nokia'nın özel Android mağazasına yer verilecek.Nokia, Microsoft tarafından satın alınmış olsa da Wall Street Journal'ın raporuna göre firma, Microsoft'la olan görüşmelerden çok daha önce Normandy üzerinde çalışmaya başlamışlardı. Microsoft'un böyle bir telefona izin vermesinin arkasındaki amaç, ondan biraz para kazanmak, ardından telefonu tamamen çöpe atmak olabilir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...