Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Şubat 2014 21:25

Nokia eski iphoneları topluyor

Nokia, şimdi de gözünü kullanıcıların eski telefonlarına dikti

Nokia eski iphoneları topluyor
Nokia eski iphoneları,eski telefon,microsoft,abd,

Microsoft, ABD'de başlattığı yeni bir kampanyayla Samsung Galaxy S2 veya Iphone 4/4S'ini getirenlere yepyeni bir Lumia 1020 veya Lumia 1520 veriyor.Microsoft'un çevrimiçi mağazasındaki teklife göre müşteriler, Iphone 4, 4S veya Galaxy S2'yi yeni bir Lumia 1020 veya Lumia 1520'yle değiştirebiliyorlar. Yeni Lumia cepler, 2 yıllık AT&T kontratıyla geliyorlar. AT&T müşterileri için bu değiş tokuş, bir yükseltme sayılıyor. AT&T müşterisi olmayanların ise yeni bir kontrat imzalamaları gerekiyor. Yeni telefonlar ücretsiz olsa da bölgesel vergilerin ödenmesi gerekiyor.
Eski telefon, mağazada Microsoft yetkilileri tarafından arızalara ve eksik parçalara karşı inceleniyor. Çalışmayan ve hasar görmüş cihazlar, teklife dahil edilmiyor. Bunun yanında telefonun beraberinde gelen tüm aksesuarlarla beraber getirilmesi gerekiyor. Xbox Music ve Exchange teklifleri gibi bu teklif de Microsoft Store'larda 3 Mart'a kadar sunulacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...