Tgrt Haber
09 Şubat 2014 19:02

Nokia, yeni Lumia'nın özellikleri ile göz dolduruyor

Nokia resmi YouTube hesabı üzerinden paylaştığı video ile Lumia 929'un geleceğinin sinyallerini verdi. Tıkla videoyu izle

Nokia, yeni Lumia'nın özellikleri ile göz dolduruyor
nokia, icon, lumia, windows phone 8, 929

Nokia, yeni Lumia'nın özellikleri ile göz dolduruyor. Windows Phone ile adeta küllerinden doğan Nokia, bu işin peşini bırakmaya hiç niyetli olmadığını sürekli yeni cihazlar tanıtarak bizlere kanıtlamıştı. Akıllı telefon piyasasından sonra Lumia 1520 ile Phablet piyasasına da giriş yapan Nokia, Windows Phone serüvenine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Nokia resmi YouTube üzerinden paylaştığı video ile daha önce teknik özellikleri sızdırılan Lumia 929'un tanıtacağının sinyalleri veriliyor. 5 inç büyüklüğünde Full HD ekran ile gelmesi beklenen eski adıyla Lumia 929 yeni adıyla Lumia Icon, tahmin edilen teknik özellikleri ile de göz dolduruyor.
Donanımı güçlü olacak
Windows Phone 8'li Lumia Icon'un (929) 2.2 GHz hızında Snapdragon 800 işlemciye, 2 GB Ram'e, 20 MegaPiksel PureView kameraya ve 32 GB dahili hafızaya sahip olacağı sızdırılan bilgiler arasında yer alıyor. Lumia Icon'un önümüzdeki aylarda düzenlenecek olan Nokia etkinliğinde tanıtılmasını bekliyoruz.
İşte o video

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...