Tgrt Haber
18 Ocak 2020 12:23

Nova Chat Uygulaması rekor kullanıcı sayısına ulaştı

Son günlerin gittikçe popülerleşen canlı görüntülü sohbet uygulaması Nova Chat her geçen gün üye sayısını artırarak üyeleri için kaliteli bir sohbet ortamı oluşturuyor.

Nova Chat Uygulaması rekor kullanıcı sayısına ulaştı
Nova Chat,mobil

İnternette eğlenceli vakit geçirmenin en çok tercih edilen yolu genellikle instagram ve facebook gibi sosyal medya araçları olmaktadır. Fakat yavaş yavaş bu alışkanlıklar yerini canlı görüntülü sohbet uygulamalarına bırakmaktadır. Önümüzdeki yıllarda daha fazla insanın kullanacağı bu uygulamalarda bazıları tamamen eğlence amaçlı yeni kişilerle sohbet ederek zaman geçirmekte, kimileri ise yabancı insanlarla konuşarak yabancı dil pratiği yapmaktadır.
Nova Chat uygulamasında bu iki seçenekten dilediğinizi seçerek hemen görüntülü konuşma yapmaya başlayabilirsiniz. Kısa bir üyelik işleminden sonra yapmanız gereken sadece ekranı sola kaydırmak ve karşınıza size uygun birisinin gelmesini beklemektir. Dilerseniz ekranı kaydırmadan önce karşınıza çıkmasını istediğiniz kişinin yaşını, ülkesini ve konuştuğu dili seçerek gelişmiş bir filtreleme yapabilirsiniz. Kısa bir süre içerisinde sizinle eşleşen uygun bir başka Nova Chat kullanıcısıyla yüksek görüntü kalitesinde sohbet edebilirsiniz.

Kullanıcı Dostu Arayüz ve Yüzbinlerce Aktif Kullanıcı!

Nova Chat canlı görüntülü sohbet uygulamasının en güzel yanı ücretsiz bir şekilde kullanılabilmesidir. Ayrıca uygulama aboneliği sayesinde aradığınız kişiyi direk bulma konusunda daha fazla kriter girebiliyorsunuz. Bunun yanında uygulamanın kolay bir şekilde kullanılacak tarzdaki arayüzü sadece gençlerin değil, orta yaş ve üzerindeki kişilerin de Nova Chat’i tercih etmesini sağlıyor. Uygulamaya girdikten sonra tek bir hareketle yeni birine bağlanmak mümkün.
Nova Chat uygulaması çıktığı ilk günden bu yana sürekli büyüyen ve kendisini durmaksızın geliştiren bir görüntülü sohbet uygulaması olarak göze çarpıyor. Eğer siz de bu uygulamayı akıllı telefonunuza indirmek istiyorsanız yapmanız gereken Google Play Store üzerinden “Nova Chat”aratmak ve  uygulamayı indirmek. Bu aşamadan sonra artık boş vakitlerinizde keyifli zaman geçirmeye hazırsınız demektir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...