Tgrt Haber
12 Ocak 2022 14:18

OLED ekranlı iPad'in çıkış tarihi netleşti

Apple'ın OLED ekranlı iPad modeli netleşiyor. Uzun zamandır beklenen tablet hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Ekranı Samsung tarafından üretilen iPad, bekleyenlerine epey geç bir tarihte ulaşacak.

OLED ekranlı iPad'in çıkış tarihi netleşti
OLED iPad,iPad,Apple iPad

Apple, geçtiğimiz yıl yeni iPad ve MacBook'larını piyasaya sürdü. Yenilenmiş tasarım ve iddialı işlemciler ile gelen bu tabletler, epey ilgi odağı oldu. Yeni yıla girerken şimdi ise gözler merakla beklenen OLED ekranlı iPad'lere çevrildi. Uzun zamandır gündemde olan OLED ekranlı iPad, çıkış tarihiyle bir kez daha sızdırıldı.

OLED EKRANLI IPAD, BEKLENENDEN GEÇ GELECEK

Apple'ın uzun süredir aklında olan OLED ekranlı iPad, aksilik olmaması durumunda Samsung tarafından tedarik edilecek. Ancak tüm bunların gerçekleşmesi için Samsung'un Apple'dan önemli bir isteği var.

OLED ekranlı iPad'in çıkış tarihi netleşti

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, OLED ekranları üretmek için gerekli malzmeleri tedarik etmekle meşgul. Lakin tüm bunlar epey masraflı ve Samsung'un cebini de bir hayli yakıyor. Dolayısıyla Koreli üreticinin Apple'dan bir beklentisi var.

The Elec'in raporuna göre Samsung, OLED ekran tedarik etmek için Apple'dan büyük bir sipariş bekliyor. Eğer bu anlaşma kabul olursa Samsung, Apple için OLED üretimine tamamen geçiş yapacak.

Çıkış tarihine gelecek olursak Samsung, iPad'in OLED ekranlarını üretmek için hat kurmayı planlıyor. Eğer Apple anlaşmayı kabul ederse Koreli şirket ekran üretimine geçecek ve hazırlıklara başlayacak. 

Tabletin piyasaya çıkması ise epey uzun bir süre alacak. Bilgiyi sağlayan kaynağa göre OLED ekranlı iPad, 2024 yılında raflarda yerini alacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...