Tgrt Haber
20 Şubat 2014 22:53

OneDriwe süprizlerle geldi

Microsoft,telif hakkı nedeniyle ad değişikliğine gittiği popüler bulut dosya depolama servisi SkyDrive'ın yerine duyurduğu OneDriwe'i kullanıma açtı.

OneDriwe süprizlerle geldi
OneDriwe

Microsoft,telif hakkı nedeniyle ad değişikliğine gittiği popüler bulut dosya depolama servisi SkyDrive'ın yerine duyurduğu OneDriwe'i kullanıma açtı.
Dünya'nın en önemli firmalarından birisi olan Microsoft kullanıcılarına süpriz yaptı.OneDriwe'yi kullanıma açtı. OneDrive'ın açılışı şerefine ilk 100 bin kullanıcısına 1 yıl boyunca 100 GB'lık bulut dosya depolama alanı sunacağını duyuran Microsoft, bu şekilde hem yeni servisini en iyi şekilde tanıtmış hem de OneDrive kullanıcılarına büyük bir jest yapmış oldu. Eğer Microsoft'un OneDrive kullanıcılarına sunduğu bu hizmetten yararlanabilmek istiyorsanız, elinizi çabuk tutmanız gerektiğini söylememe gerek yok sanırım. Yeni OneDrive sayesinde kullanıcılar tüm videolarını, fotoğraflarını, müziklerini ve belgelerini Microsoft'un bulut dosya depolama sunucuları üzerinde yedekleyebilecekleri gibi gelişmiş dosya paylaşım özelliklerinden de yararlanabilecekler. Windows, Mac OS X, Windows Phone, Android ve iOS platformları üzerinde yayınlanan OneDrive uygulaması sayesinde kullanıcılar, tüm mobil cihazları ve bilgisayaraları aracılığıyla OneDrive hesapları altında yer alan dosyalarına hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilecekler. Kullanıcılara yedekleme ve paylaşım konusunda mükemmel bir çözüm sunan OneDrive yardımıyla, tüm cihazlarınız üzerindeki verilerinizi bulut sunucular üzerine yedekleyebilir ve sevdiklerinizle kolayca paylaşabilirsiniz. Ayrıca bilgisayarınızın veya mobil cihazınızın başına bir şey gelmesi durumunda; OneDrive üzerine yedeklemiş olduğunuz tüm verilere kolayca ulaşabilirsiniz.
Microsoft hesabınız yardımıyla doğrudan erişim sağlayabileceğiniz OneDrive ile ücretsiz olarak 7GB'lık bir dosya depolama alanına sahip olabilirsiniz. Eğer daha önceden sahip olduğunuz bir SkyDrive veya Microsoft hesabınız yoksa OneDrive sitesi üzerine giriş yaparak kendinize kolayca bir kullanıcı hesabı oluşturarak ücretsiz 7GB'lık dosya depolama alanından hemen yararlanmaya başlayabilirsiniz.
OneDrive servisinin hizmete girmesiyle ilgili konuşan Microsoft Türkiye Windows Pazarlama Grup Müdürü Onur Altıntaş, konuşması sırasında "Kullanıcılar, telefon, tablet veya başka bir cihazı kullandıklarında, en sevdikleri fotoğrafların veya ihtiyaç duydukları belgelerin parmaklarının ucunda olmasını istiyorlar. Biz OneDrive ile bu beklentiyi karşılamayı hedefliyoruz. Xbox’tan Windows Phone’a, Windows 8.1’den Office çözümüne, en güncel Microsoft cihaz ve servislerinde OneDrive entegrasyonuna yer veriyoruz. Ayrıca fotoğraf, video ve belgelerinize her yerden istediğiniz bir şekilde güvenle ulaşabilmeniz için OneDrive uygulamalarının tüm platformlarda yer almasını sağlıyoruz." sözlerine yer verdi.
OneDrive ile kullanıcılara sunulan yeni özelliklerden bir tanesi de Android cihazlar üzerinde kullanılabilecek olan otomatik kamera yedekleme özelliği. Bu özellik sayesinde kullanıcılar çektikleri tüm fotoğraflarını doğrudan OneDrive hesaplarıyla senkronize edebilecekler.
Ücretsiz olarak kullanıcılara sunulan 7GB'lık dosya depolama alanının dışında 50, 100 ve 200GB'lık ücretli bulut dosya depolama alanı seçeneklerini de kullanıcıların beğenisine sunan Microsoft, bunun dışında OneDrive'ı ücretsiz olarak kullanan tüm kullanıcılara servise üye yapacakları her arkadaşı için 5GB'a kadar 500 MB'lık ekstra bulut dosya depolama alanı da sunuyor. Tüm bunların dışında kamera yedekleme özelliğini kullanan kullanıcılar için de ekstradan 3GB'lık ek dosya depolama alanı OneDrive tarafından hediye edilecek.
Windows, Mac OS X, Android, iOS ve Windows Phone platformları için yayınlanan OneDrive uygulamasını aşağıda yer alan bağlantılar yardımıyla bilgisayarlarınız ve mobil cihazlarınız üzerine hızlı ve güvenilir bir şekilde hemen indirerek, kullanmaya başlayabilirsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...