Tgrt Haber
26 Ocak 2022 10:47

OnePlus Nord 2 CE 5G tanıtım tarihi belli oldu

OnePlus'ın bir süredir sızıntılarla gündeme gelen Nord CE 2 5G modeli, bugün şirket tarafından tanıtım tarihiyle birlikte açıklandı. Uygun fiyatlı olması beklenen cihaz, 11 Şubatta tanıtılacak.

OnePlus Nord 2 CE 5G tanıtım tarihi belli oldu
OnePlus Nord CE 2 5G,OnePlus Nord CE

Üst ve orta segment telefon pazarında iyi bir performans sergileyen OnePlus, geçen yıl popülerlik kazanan Nord CE serisine yeni bir üye daha ekleyecek. Şirket, yakın zamanda bir süredir üzerine çalıştığı OnePlus Nord CE 2 5G modelini tanıtacak.

Cihazın teknik özellikleri, tasarımı ve daha birçok ayrıntısı sızıntılar sayesinde artık netlik kazandı sayılır. Şimdi ise şirketten de beklenen açıklama geldi ve OnePlus Nord CE 2’nin tanıtım tarihi açıklandı.

ONEPLUS NORD CE 2 5G, 11 ŞUBATTA TANITILACAK

OnePlus, yakın zamanda paylaştığı bir teaser ile Nord CE 25G modelinin tanıtım tarihini duyurdu. Orta seviye özelliklerle rekabet edecek cihaz, 11 Şubat tarihinde piyasaya sürülecek. Cihaz, daha önce Hindistan’da BIS sertifikasını aldı. Bunun yanı sıra teknik özellikleri de, farklı sızıntılarla gün yüzüne çıktı.

OnePlus Nord 2 CE 5G tanıtım tarihi belli oldu

OnePlus’ın yeni akıllı telefonu Nord CE 2 5G, ön tarafında 90Hz yenileme hızını destekleyen 6.4 inç AMOLED ekran ile gelecek. AMOLED ekran sayesinde cihaz, ekran içi parmak izi tarayıcısını da destekleyecek. 

Diğer yandan OnePlus Nord CE 2 5G, işlemci tarafında gücünü MediaTek’in Dimensity 900 yonga setinden alacak ve Malİ G68 GPU ile de güçlendirilecek. Pil tarafında ise telefonda, 65W hızlı şarjı destekleyen 4.500 mAh kapasiteli bir pile yer verilecek. 

Kamera tarafında ise Nord CE 2 5G’nin arkasında; 64 Megapiksel ana, 8 Megapiksel ultra geniş açı ve 2 Megapiksel makro lens bulunacak. Ön tarafta ise 16 Megapiksel selfie kamerası yer alacak. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...