Tgrt Haber
27 May 2022 10:30 - Güncelleme : 27 May 2022 10:31

NFT platformu OpenSea web sitesini güncelledi: Yeni sayfalar eklendi

NFT pazar platformu Opensea, son zamanlardaki kötü gidişatla beraber internet sitesinde değişikliğe gitti. Daha kolay ve kullanılabilir arayüzle güncellenen site, bazı yeni özelliklere de kavuştu.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Opensea
NFT platformu OpenSea web sitesini güncelledi: Yeni sayfalar eklendi
opensea,nft,opensea web site

Kripto ve NFT piyasası son zamanlarda gözle görülür derecede düşüş yaşadı. Bitcoin, ethereum ve daha birçok coindeki gidişat, yatırımcılarda da panik yaşatıyor. NFT pazarında da aynı durum yaşanırken, buna karşılık bazı hamleler yapılıyor.

NFT pazar yeri olarak bilinen OpenSea, satışlardaki düşüşü tersine çevirmek için internet sitesinde önemli bir değişiklik yaptı. Şirket, perşembe günü yaptığı duyuruda; Opensea internet sitesinin yeniden tasarlandığını ve bazı ek sayfalar eklendiğini açıkladı.

OEPNSEA İNTERNET SİTESİ GÜNCELLENDİ

Güncellenen internet sitesiyle OpenSea, yeniden tasarlananprofil ve sık kullanılanlar sayfasına kavuştu. Ayrıca şirket, söz konusu değişikliğin internet sitesindeki çalışma şeklini iyileştirmenin henüz başlangıcı olduğunu da vurguladı.

NFT platformu OpenSea web sitesini güncelledi: Yeni sayfalar eklendi

Kullanıcıların yorumlarına göre OpenSea'nın yeniden tasarlanan internet sitesi, Twitter ve Etsy ile yakınlık gösteriyor. Eski tasarımla kıyaslandığında internet sitesinin bu hali kesinlikle daha çok beğeni kazandı. Eski tasarımda site daha dağınık bir görünüme sahipti.

NFT platformu OpenSea web sitesini güncelledi: Yeni sayfalar eklendi

KOLEKSİYON SAYFASI DA DEĞİŞTİ

Yapılan güncelleme sonrası daha zengin bir arayüze kavuşan OpenSea, koleksiyon sayfasında da bazı değişiklikler yaptı. Modern tasarıma kavuşan koleksiyon sayfasında artık; ilgili NFT'yi kaç kişinin elinde tuttuğu ve hangisinin az değer verildiği gibi metrikler eklendi.

 

 

Kaynak: Opensea
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...