Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 May 2021 15:53

Operatör bağımsız kullanılabilen uygulamadan gençlere hediyeler

Turkcell’in gençlere özel operatör bağımsız kullanılabilen uygulaması GNÇ’nin sürprizler, hediyeler ve fırsatlar sunduğu açıklandı. Uygulamaya giren gençlerin, her hafta sürpriz ödüllü yarışmalara katılabildiği ve ücretsiz GB kazandığı belirtildi.

Operatör bağımsız kullanılabilen uygulamadan gençlere hediyeler
operatör,,bağımsız,

Turkcell'in 26 yaş altında tüm operatör hat sahibi ya da kullanıcısı olan abonelerin hizmetine sunduğu mobil uygulaması GNÇ yenilendiği kaydedilirken, uygulamanın gençlere eğlenceli vakit geçirme imkanının yanı sıra pek çok özel fırsat ve avantaj sunduğu vurgulandı.

Verilen bilgiye göre IOS AppStore, Google Play ya da Huawei AppGallery'den ücretsiz indirilebilen GNÇ uygulamasında bulunan oyunlar gençlerden büyük ilgi görüyor. Bu oyunlarla gençler boş zamanlarını keyifli şekilde geçirme imkanı bulurken, uygulama içindeki yarışmalarla cep telefonu, alışveriş çeki gibi büyük ödüller kazanabiliyor, ayrıca GB hediyelerinden de faydalanabiliyorlar. Uygulamanın video platformu olan ‘Challenge TV' yeni dönemde de gençlere ödüllü yarışmalar sunuyor. Sakızla en büyük balonu yapma, 10 saniyede en fazla limon dilimi yeme gibi ‘challenge'lara katılmak isteyen gençler, çektikleri videoları Challenge TV'ye yükleyerek telefon, tablet, akıllı saat gibi ödüller kazanma şansı yakalıyor. Ek olarak videosu onaylananlara GB hediyesi veriliyor.

Ünlü markalar uygulamada
Yenilenen uygulamada birbirinden ünlü markaların ayrıcalıklarının da gençlere sunulduğu bildirildi. Verilen bilgiye göre, uygulamada her Pazartesi sürpriz saatlerde düzenlenen ‘özel kampanya'ya katılan gençlere büyük ödüller ve avantajlı teklifler veriliyor. GNÇ yeni dönemde de ‘Çatlat' kampanyasıyla haftada 2 kez sürpriz internet fırsatları sunmayı sürdürüyor. Turkcell'li gençler her hafta ‘Çatlat' ile iki kez ücretsiz GB kazanabiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...