Tgrt Haber
14 Ocak 2022 13:49

OPPO Pad, Geekbench testlerinde görüldü

OPPO, ilk tabletiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Çinli üreticinin ilk tableti OPPO Pad, tanıtım tarihine doğru yaklaşırken Geekbench performans testlerinde görüldü. Tabletin bazı özellikleri de burada netlik kazandı.

OPPO Pad, Geekbench testlerinde görüldü
OPPO Pad,OPPO Tablet

Çinli teknoloji devi OPPO, ilk tabletini piyasaya sürmeye çok yakın. Aylardır çeşitli sertifikalar alan ve tasarımına dair görüntüler ortaya çıkan OPPO Pad, tanıtılmasına artık bir süre kala performans testlerinde de görüldü. OPPO’nun tablet pazarına gireceği ilk modeli, popüler test platformu Geekbench’te görüntülendi. OPD2101 model numarasına sahip tablet, burada bazı ayrıntılarıyla da gün yüzüne çıktı.

OPPO PAD, PERFORMANS TESTLERİNE GİRDİ

OPPO Pad olarak adlandırılması beklenen tablet, tanınmış teknoloji ajanlarından Mukul Sharma tarafondan Geekbench test sonuçlarıyla paylaşıldı. Geekbench platformuna göre OPPO Pad; 3.19 GHz saat hızına sahip Snapdragon 870 yonga seti tarafından desteklenecek.

OPPO Pad, Geekbench testlerinde görüldü

Qualcomm’un geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü Snapdragon 870 tableti, OPPO’nun ilk tabletine de güç verecek. Dört çekirdekli bu işlemciye aynı zamanda Adreno 650 GPU’da eşlik edecek. Bu da genel olarak oyun ve normal kullanımlarda deneyimi daha iyi hale getirecektir.

Test sonuçlarına gelecek olursak OPPO Pad; tekli çekirdek testinde 4.582, çoklu çekirdek testinde ise 12.259 puan elde etti. Geekbench’te yer alan model 6 GB RAM’e sahip ve Android 11 işletim sistemini çalıştırıyor.

Teknik özellikler açısından OPPO PAD, önceki bilgilere göre 120Hz yenileme hızını destekleyen bir ekranla gelecek. Kamera tarafında ise Çinli üretici ilk tabletinde 13 Megapiksel arka ve 8 Megapiksel de selfie kamerasına yer verecek. Bunun yanı sıra 3C sertifika sitesinde göre OPPO Pad, 33W hızlı şarj desteğine de sahip olacak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...