Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Aralık 2021 10:30

Orta segment telefon piyasasına taze kan: OPPO K9x

Çinli teknoloji devi OPPO, yeni bir akıllı telefon modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. OPPO K9x akıllı cihazın tasarımı ve bazı özellikleri ortaya çıktı.

Orta segment telefon piyasasına taze kan: OPPO K9x
teknoloji,akıllı telefon,oppo,oppo k9x

Çin merkezli teknoloji devi OPPO, akıllı telefonları ve akıllı saatleri başta olmak üzere çıkardığı cihaz ve yazılımlar ile piyasalarda adından söz ettiriyor. Özellikle son yıllarda Çinli teknoloji şirketlerinin tüm dünya piyasalarına hakim olmasıyla birlikte, OPPO da bu markalar arasında kendine yer buldu. 

Teknoloji devinin yakında piyasaya süreceği OPPO K9x, orta segment telefonlar arasında yer alacak. 91mobiles’in haberine göre, yeni model orijinal OPPO K9'a benziyor ve serinin devamı niteliğinde. 

OPPO K9X, 64 MEGAPİKSEL KAMERAYLA GELİYOR

Cihazın arka paneli POCO M3 benzeri çift renk tonlu bir tasarıma benziyor. OPPO K9x, MediaTek Dimensity 810 yonga seti sayesinde 5G ağ bağlantısına sahip olacak. Ayrıca 64 Megapiksel birincil kameralı üçlü arka kamera, 16 Megapiksel ön kamera, 33W hızlı şarj ve 5000mAh pil ile gelecek.

Orta segment telefon piyasasına taze kan: OPPO K9x

Daha ayrıntılı özellikler arasında, dar çerçeveler, düz kenarlar bulunuyor. Cihaz, mavi ve siyah olmak üzere iki renk seçeneğiyle sunulacak. Bunun yanı sıra, 6GB/128GB, 8GB/128GB ve 8GB/256GB depolama gibi birden fazla seçenekle gelecek.

Delikli ekran tasarımına sahip OPPO K9x’in parmak izi sensörü ve güç düğmesi sağ taraftayken, ses seviyesi ve SIM yuvası sol tarafta yer alıyor. 6,5 inç LCD ekranlı cihazın tanıtım tarihi ise henüz açıklanmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...