Tgrt Haber
27 Temmuz 2022 10:11 - Güncelleme : 27 Temmuz 2022 10:14

Oyuncuların merakla beklediği GTA VI’den sevindiren haber: Adım adm geliyor

Rockstar’ın popüler oyunu GTA için geri sayım başladı. Yıllar sonra yeni GTA VI ile karşımıza çıkacak şirket, beklenen haberi verdi.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
Oyuncuların merakla beklediği GTA VI’den sevindiren haber: Adım adm geliyor
gta,oyun,teknoloji

Oyundan en sevilen isimlerlerinden GTA, heyecanı daha da yükseltiyor. Sürekli yeni teknolojileriyle GTA, dokuz yıln sonra gelen yeniyla gelecekler. Serinin devam oyunu için beklemek süre yenirken, sevindiren bir daha gelişme sağlandı.

Oyun geliştiricisi VI hakkında çok fazla konuşma iken, arka plan tercihi olarak kaçmıyor. Son olarak GTA VI (6) hakkında harita çıkarken, şimdi ise projeyi hızlandırma konusunda gelişme sağlandı.

GTA VI İÇİN ÇALIŞMALAR HIZLANDIRILDI

Oyunculardan gelen olumsuz eleştirileri değerlendiren Rockstar, Red Dead Redemption ve GTA IV Remaster projelerini iptal etme, GTA VI projesine satın alınacaktır . Bu Rockstar'ı, büyütme işlemini devam ettirerek devam ettirin.

Oyuncuların merakla beklediği GTA VI’den sevindiren haber: Adım adm geliyor

Rockstar Games, dünya çapındaki stüdyoları için çeşitli iş ilanları yayınlamaya başlad ı. Pozisyonlar arasında ise; tasarımcı, tasarımcı, 3D tasarımcısı, fotogrametri ve animasyon programı yer alıyor. İşe alım yapılacak toplam personel sayısı yaklaşık 233. Bu büyük ölçekli araçlardan oluşan projeyi hızlandırmak ve bir ilk önce planlarına uygun fiyatlarda kullanılabilir.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...