Tgrt Haber
12 Ocak 2022 13:09

Oyunseverlere müjde! PUBG: Battlegrounds artık ücretsiz

Dünyanın en popüler oyunlarından PUBG: Battlegrounds, söz verildiği gibi bugün itibariyle ücretsiz oldu. Artık mobil kullanıcılara ek olarak PC ve konsol kullanıcıları da oyunu ücretsiz yükleyip oynayabilir.

Oyunseverlere müjde! PUBG: Battlegrounds artık ücretsiz
PUBG,PUBG:battlegrounds

Dünyanın en sevilen oyunlarından PUBG:Battlegrounds, söz verildiği gibi 12 Ocak 2022 günü ücretsiz oldu. Artık PC ve konsol kullanıcıları oyunu ücretsiz indirip oynayabilir. Ayrıca premium kullanıcılar için yeni hediyelerin olduğu da açıklandı.

PUBG:BATTLEGROUNDS, TÜM PLATFORMLARDA ÜCRETSİZ OLDU

Bilindiği üzere PUBG:Battlegrounds, daha önce Steam gibi platformlardan ücretli bir şekilde indiriliyordu. Ancak oyuncu kitlesini genişletmek isteyen Krafton, geçtiğimiz günlerde verdiği sözü tuttu ve PUBG:Battlegrounds'ı PC ve diğer konsollar için üretsiz yaptı.

Oyunseverlere müjde! PUBG: Battlegrounds artık ücretsiz

PUBG: Battlegrounds 15.2 güncellemesi, geliştirici Krafton tarafından kısa süre önce piyasaya sürüldü. Güncellemeyle birlikte oyun da ücretsiz hale getirildi. 

PUBG'nin ücretsiz olarak sunulmasına ek olarak Krafton, ayrıca Battlegrounds Plus premium hesap yükseltmesini de tanıttı. Bu hesap, oyunu tamamen eksiksiz olarak indirmek ve modlara sahip olmak isteyen kullanıcılar için geliyor. Premium yükseltmeyle beraber kullanıcılar; ek G-Coin, Hayatta Kalma Ustalığı XP için yüzde 100 artış, özel oyun içi ögeler ve daha birçok avantaja sahip olacak.

Oyunu daha önce satın alan kullanıcılar ise, direkt olarak Battlegrounds Plus premium hesaba yükselilecek. Ayrıca bu kullanıcılar PUBG-Özel Hatıra paketiyle beraber Battle-Hardened görünüm setini de hediye olarak alacak. Tüm detaylara PUBG'nin internet sitesinden göz atabilirsiniz. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...