Tgrt Haber
04 Şubat 2022 12:46 - Güncelleme : 04 Şubat 2022 13:41

Performans canavarı Redmi K50 yeni sertifika aldı

Bir süredir sızıntılarıyla gündeme gelen Redmi K50, Hindistan'ın BIS sertifika sitesi tarafından onaylandı.

Performans canavarı Redmi K50 yeni sertifika aldı
Xiaomi Redmi 5 Plus özellikleri,Xiaomi

Xiaomi'nin uygun fiyatlı amiral gemisi modelleri yakında geliyor. Ortalama altı aydır çeşitli sızıntılarıyla ve ekran görüntüleriyle ortaya çıkan Redmi K50 serisi, yakında piyasaya çıkacak.

Tanıtım tarihine doğru adım adım ilerlerken Redmi K50, bu kez de başka bir platformda görüldü. Daha önce TENNA tarafından sertifikalandırılan cihaz, BIS sertifikasını da aldı.

REDMI K50 TANITILMAYA ÇOK YAKIN

Yabancı kaynaklar, 22021211RI model numaralı Xiaomi cihazının BIS sertifika sitesi tarafındından onaylandığını ortaya çıkardı. BIS'in açılımı ise Hindistan Standartrları Bürosu'dur.

Performans canavarı Redmi K50 yeni sertifika aldı

Daha önce aynı model numarasına sahip cihaz TENNA tarafından onay aldı. Şimdi ise bu telefon, BIS tarafından da listelendi. Kaynaklara göre söz konusu telefon Redmi K5O serisinin bir üyesi.

Telefonun teknik özellikleri ne yazık ki listede yer almıyor. Ancak bu model numarası daha önce Geekbench performans testlerinde görüldüğü için işlemcinin Snapdragon 870 olduğuna kesin gözle bakılıyor.

Kaynaklara göre tüm bu detayların arasında yer alan cihaz Redmi K50. Snapdragon 870 işlemciyle gelmesi beklenen cihaz, muhtemelen Çin dışında POCO F4 ya da Xiaomi 12 serisinin bir parçası olarak piyasaya sürülecek.

Uygun fiyatıyla amiral gemisi katili olacağı iddia edilen Redmi K50 serisi, her bütçeye hitap edecek. Seride hem bütçe dostu, hem de üst donanım özelliklerine sahip modellere yer verilecek. 

Tanıtım tarihine gelecek olursak Redmi K50 serisi, söylentilere göre Şubat ayı sonunda Çin'de piyasaya sunulacak. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...