Tgrt Haber
06 Şubat 2022 09:27

POCO X4 5G Geekbench testlerinde görüldü

Xiaomi'nin uygun fiyatlı yeni telefonu geliyor. POCO X4 5G Geekbench testlerinde görüldü.

POCO X4 5G Geekbench testlerinde görüldü
Xiaomi

Akıllı telefon pazarının önde gelen isimlerinden Xiaomi, uygun fiyatlı yeni telefonları için hazırlıklarını sürdürüyor. Çinli üretici son olarak yeni Redmi Note 11 serisini global pazarlara sunarken, şimdi de POCO serisi modellerinden birini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. 

POCO X3 serisiyle dikkatleri üzerine çeken üretici, POCOX4 serisi için de kolları sıvadı. Şirketin yeni bütçe dostu telefonu kısa süre önce NBTC sertifikasını almıştı. Şimdi ise aynı cihaz performans testlerinde görüldü.

ÖZELLİKLERİ NETLEŞİYOR

POCO'nun yeni modeli X4 5G, 2201116PG model numarasıyla Geekbench platformunda görüldü. Cihazın önemli bilgileri de ortaya çıktı.

POCO X4 5G Geekbench testlerinde görüldü

Geekbench verilerine göre POCO X4 5G, geçtiğimiz haftalarda piyasaya çıkan Redmi Note 11 Pro 5G'nin yeniden markalanmış bir modeli olacak. Test sonuçlarına gelecek olursak cihaz; tekli çekirdek testinde 688, çoklu çekirdek testinde ise 2.052 puan aldı.

Aynı platform, telefonun işlemci özelliklerini de gözler önüne seriyor. Bu bağlamda X4 5G'de, 2.1 GHz hıza sahip 6+2 kombinasyonunda bir işlemciye yer verilecek. Bu işlemci ise Qualcomm'un Snapdragon 695 yonga seti olarak adlandırılıyor.

Öte yandan X4 5G, 6 GB RAM ile donatılacak ve kutudan da direkt olarak Android 11 tabanlı MIUI 12 arayüzü ile çıkacak. Beklenen özelliklere gelirsek X4 5G, ön tarafında 120Hz yenileme hzını destekleyen 6.67 inç AMOLED ekrana ye verilecek. Pil tarafında ise X4, 67W hızlı şarjı destekleyen 5.000 mAh pil ile donatılacak. Ek olarak cihaz dörtlü kamera kurulumu ile gelecek. Bunlardan ana kamera 108 Megapiksel, ultra geniş açı ise 8 Megapiksel çözünürlüğe sahip olacak. Ön tarafta ise 16 Megapiksel selfie kamerası yer alacak. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...