Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Ağustos 2022 10:53 - Güncelleme : 07 Ağustos 2022 10:58

İşlemcisiyle rakip tanımayacak: Xiaomi, Redmi K50 Extreme Edition'ın çıkış tarihini onayladı!

İddialı modelleriyle rekabet eden Xiaomi, çok yakında güçlü işlemciyle donatılacak yeni telefonunu piyasaya süreceğini doğruladı. İşte Redmi K50 Extreme Edition çıkış tarihi ve özellikleri…

Editör: Okan Güleş / Kaynak: weibo
İşlemcisiyle rakip tanımayacak: Xiaomi, Redmi K50 Extreme Edition'ın çıkış tarihini onayladı!
xiaomi,akıllı telefon,teknoloji

Her yıl piyasaya amiral gemisi modelleriyle damga vuran Xiaomi, alt markası Redmi ile zirve yarışında rekorları alt üst ediyor. Özellikle oyuncu telefonlarıyla performans birinciliği bulunan Xiaomi, en güçlü işlemciler sayesinde amiral gemisi telefonlarıyla da ön plana çıkıyor.

Çinli üretici, bir süredir Redmi K50 Extreme Edition isimli amiral gemisi model üzerine çalışıyordu. Cihazın teknik özellikleri daha önce kağıt üstünde ortaya çıkarken, şimdi piyasaya çıkacağı tarih ve diğer teknik özellikleri de onaylandı.

REDMI’NIN YENİ MODELİ ÇOK YAKINDA GELİYOR

Xiaomi, Redmi K50 Extreme Edition'ın bu ay piyasaya sürüleceğini ve Redmi K50 serisinin bir sonraki Snapdragon 8+ Gen 1'den güç alacak telefonun Redmi K50 Extreme Edition olduğunu söyledi.

İşlemcisiyle rakip tanımayacak: Xiaomi, Redmi K50 Extreme Edition'ın çıkış tarihini onayladı!

Redmi K50 serisinin bir sonraki Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1'den güç alacak telefonu belli oldu. Redmi K50 Ultra ya da Redmi K50S Pro'dan biri olacağı söylentileri yayılırkan söylentilere son noktayı Redmi koydu. Redmi yaptığı açıklamada  Snapdragon 8+ Gen 1'den güç alacak telefonun Redmi K50 Extreme Edition olduğunu söyledi.

BEKLENEN ÖZELLİKLER

Xiaomi, Redmi K50 Extreme Edition'ın lansmanının bu ay gerçekleşeceğini onayladı. Ancak Xiaomi, yine de bu telefonu Redmi K50 Ultra olarak pazarlayabilir. Hatırlamak gerekirse 2022'de Xiaomi, Redmi K30 Ultra'yı Redmi K30S Extreme Hatıra Sürümü olarak pazarlamıştı. Redmi K50 Extreme Edition'da da benzer bir şey görebiliriz.

Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1'den güç alacak telefon 120W hızlı şarj desteğiyle gelecek. 256 GB dahili depolama ve 120 Hz yenileme hızını destekleyen bir AMOLED panel ile 12 GB'a kadar RAM'e sahip olması bekleniyor.

Redmi K50 Extreme Edition hakkında şu anda çok fazla bir şey bilinmiyor. Ancak önümüzdeki günlerde lansmanının gerçekleşmesi beklendiğinden dolayı yakın zamanda daha detaylı bilgilerin ortaya çıkması oldukça muhtemel.

Kaynak: weibo
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...