Tgrt Haber
17 Ocak 2022 11:16

Redmi K50 Pro, kamera konusunda iddialı olacak

Önümüzdeki günlerde tanıtılması beklenen Redmi K50 serisi, yeni bir sızıntısıyla daha gündeme geldi. En iddialı modellerden Redmi K50 Pro'nun, kamera özelliği sızdırıldı.

Redmi K50 Pro, kamera konusunda iddialı olacak
Redmi K50 Pro,,Redmi K50

Şubat ayı yaklaşırken Xiaomi, Remdi K50 serisini artık piyasaya sürmeye çok yakın. Son birkaç haftadır neredeyse tüm detaylarıyla sızdırılan K50 serisi, lansmana doğru ilerlerken önemli bir özelliğiyle daha ortaya çıktı. Tanınmış teknoloji ajanları, serinin en iyilerinden olması beklenen Redmi K50 Pro’nun kamera özelliklerini gün yüzüne çıkardılar.

REDMI K50 PRO’NUN KAMERASI SIZDIRILDI

Çinli kaynak tarafından sızan bilgiye göre Redmi K50 serisinde, Xiaomi 12, Realme GT 2 Pro ve Find X3 Pro modellerindeki Sony IMX766 kamera sensörüne yer verilecek. Bu sensörün hangi telefonda kullanılacağı tam olarak belirtilmese de, önceki haberlere bakıldığında Redmi K50 Pro’da olması bekleniyor. 

Redmi K50 Pro, kamera konusunda iddialı olacak

Redmi K50 Pro, Xiaomi 12’de bulunan kamera sensösrüne sahip olacak. Bunun yanı sıra cihazın diğer teknik özellikleri de netlik kazanmaya başladı. Öne çıkan bilgilere göre Redmi K50 Pro, 120Hz yenileme hızını destekleyen 6.67 inç AMOLED ekranla gelecek. Ekrana ek olarak cihaz, 120W hızlı şarjı destekleyen 4700 mAh pil ve MIUI 13 arayüzüyle piyasaya sürülecek.

Tasarım tarafında ise Redmi K50 Pro arka tarafında, sol üst köşeye yerleştirilmiş bir kamera modülüyle gelecek. Üç kamera sensörünü barındıracak olan bu modül, aynı zamanda LED flaş’a da ev sahipliği yapacak. 

İşlemci hakkında ise yine bazı bilgiler mevcut. Geçtiğimiz haftalarda Xiaomi, Redmi K50 serisinde Dimensity 9000 yonga setine yer vereceğini onayladı. Giriş ya da orta segment modellerden biri bu işlemciyle gelirken, Redmi K50 Pro’nun ise Snapdragon 8 Gen 1 ile gelmesi bekleniyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...