Tgrt Haber
14 Ocak 2022 17:02

Redmi Note 11, Avrupa fiyatıyla cep yakacak

Teknoloji devi Xiaomi'nin alt markası Redmi, geçtiğimiz yıl Ekim ayında Çin’de yeni akıllı telefon modeli Note 11'i tanıttı. Akıllı telefon üreticisi, Redmi Note 11 modelini artık Avrupa pazarına getirmeye hazırlanıyor.

Redmi Note 11, Avrupa fiyatıyla cep yakacak
xiaomi,,redmi,,redmi note 11,,akıllı telefonlar,

Rusya’nın önde gelen teknoloji kaynakları Redmi cephesinden yeni sızıntılar elde etti. Çin'in yükselen teknoloji şirketlerinden Redmi, Avrupa pazarında da söz sahibi olmak istiyor. Son sızıntılar, Redmi Note 11 akıllı telefonun Avrupa satış fiyatını ve hangi versiyonlarıyla geleceğini gösteriyor. 

Sızıntı kaynağına göre, Redmi Note 11 4G, Avrupa'da üç renk seçeneğiyle satışa çıkacak. Yıldız Mavisi, Grafit Grisi ve Alacakaranlık Mavisi renklerde gelecek telefon, 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanına sahip en ucuz akıllı telefon modeli olarak gösteriliyor. 

REDMI NOTE 11, 250 EURO OLACAK

Redmi Note 11, Avrupa pazarlarına 250 Euro fiyat etiketiyle girecek. Cihazın 4 GB RAM ve 128 GB dahili belleğe sahip versiyonu ise 290 Euro’dan satışa çıkacak. Ayrıca 8 GB RAM ve 128 GB ROM alan daha üst versiyonunun fiyatı ise 330 Euro olacak.

Redmi Note 11, Avrupa fiyatıyla cep yakacak

Redmi Note 11'in küresel versiyonu MediaTek Dimensity 810 yerine Qualcomm Snapdragon 680 işlemciye sahip. Akıllı telefon, Full HD+ çözünürlüğe sahip 6,5 inç IPS ekranlı ve 90 Hz yenileme hızında.

Redmi Note 11'in Avrupa'daki çıkış tarihi henüz bilinmiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...