Tgrt Haber
17 Ocak 2022 13:38

Redmi Note 11 Avrupa versiyonu hakkında yeni gelişme

Redmi'nin yeni telefonu Note 11 hakkında önemli bilgiler sızdırıldı. Önümüzdeki haftalarda piyasaya sürülmesi beklenen Redmi Note 11 global versiyonu, fiyat bilgisinin ardından bu kez de işlemcisiyle ortaya çıktı.

Redmi Note 11 Avrupa versiyonu hakkında yeni gelişme
Redmi Note 11,Redmi Note 11 global

Xiaomi’nin uygun fiyatlı telefon üreten markalarından Redmi, yakında kullanıcı karşısına yeni Redmi Note 11 Avrupa sürümüyle çıkacak. Daha önce Çin pazarında piyasaya sürülen cihaz, önümüzdeki haftalarda diğer ülkeler içinde raflardaki yerini alacak.

Çeşitli sızıntılarıyla gündeme gelen Redmi Note 11 Global sürümü, piyasaya sürülmesine az bir süre kala bir kez daha sızdırıldı. Cihazın bu kez de hangi işlemciyi kullanacağı ortaya çıktı.

REDMI NOTE 11 GLOBAL SÜRÜM GELİYOR

Geçtiğimiz haftalarda Redmi Note 11’in global sürümü, fiyat bilgisi ile sızdırılmıştı. Kısa süre önce ise bu sızıntılara bir yenisi daha eklendi. Yabancı kaynaklar, bu kez de Note 11 global sürümün hangi işlemciyi kullanacağını açığa çıkardı.

Redmi Note 11 Avrupa versiyonu hakkında yeni gelişme

Buna göre Redmi Note 11 Avrupa versiyonu, Çin modelinde farklı olarak Qualcomm işlemci ile gelecek. Mevcut modelde MediaTek işlemciye yer veren üretici, Avrupa sürümünde ise Snapdragon 680 yonga seti ile donatılacak. İşlemcinin yanı sıra cihaz; 8 GB RAM ve 128 GB’a kadar depolama seçeneğine de sahip olacak.

Daha önceden sızdırılan bilgilere göre Redmi Note 11 global sürüm; 50 Megapiksel ana, 8 Megapiksel geniş açı ve 2 Megapiksel makro sensör ile gelecek. Ek olarak cihaz, 18W hızlı şarjı destekleyen 5.000 mAh pil ile donatılacak.

Fiyata gelecek olursak Avrupa pazarında satılacak Redmi Note 11’in 4 GB RAM+64 GB versiyonu, 250 euro’luk fiyat etiketiye satışa sunulacak. Bu da özellikle ülkemize daha pahalı bir maliyetle gelmiş olacak. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...