Tgrt Haber
30 Haziran 2016 04:46

Resident Evil PS4 ve Xbox platformlarına geldi

Capcom'un en sevilen oyunu Resident Evil, yeni serisi Resident Evil 5'i PS4 ve Xbox platformlarına getirdi.

Resident Evil PS4 ve Xbox platformlarına geldi
Resident Evil, ps4, xbox,

First Person Shooter (FPS) oyun tarzının en önemli temsilcisi Resident Evil, yeni serisini PS4 ve Xbox platformuna getirdi. Yenilenerek "Remastered" ekini kazanan oyun ufak güncelleştirmeleri ve yeni bir oyun modunu içeriyor. Grafikleri yenilenen Resident Evil 5 oyunu aynı zamanda yeni kolay mod ile geliyor. Ayrıca Resident Evil 5 Remastered oyunu ana oyunun yanı sıra Resident Evil 5 için bugüne kadar yayınlanmış tüm DLC'leri de içeriyor.

12 TEMMUZ'DA SATIŞA SUNULACAK

Oyunun yeni kolay modu Resident Evil fanatikleri tarafından pek sevinçle karşılanacak olmasa da Resident Evil 5 ile henüz tanışmamış yeni nesil için bu modun olması önem taşıyor. 7 yıl önce oyunseverlerle buluşan Resident Evil 5 artık yenilenen sürümüyle PS4 ve Xbox One kullanıcıları tarafından satın alınabiliyor. Dijital versiyonu yayınlanan Resident Evil 5 Remastered'ın henüz kutulu hali satışa sunulmadı. Oyunun CD versiyonu 12 Temmuz tarihinde satışa sunulacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...