Tgrt Haber
16 Mart 2022 12:01 - Güncelleme : 16 Mart 2022 12:28

Rockstar Games GTA V'in yeni sürümünü yayınladı: PlayStation 5 ve Xbox Series X/S için destek

Dünyanın en popüler oyunlardan GTA'nın geliştiricisi Rockstar Games, yıllardır mevcut olan GTA V için merakla beklenen yamasını yayınladı. İşte güncel haliyle GTA V'in sunduğu ayrıcılıklar ve değişiklikler...

Rockstar Games GTA V'in yeni sürümünü yayınladı: PlayStation 5 ve Xbox Series X/S için destek

Oyun dünyasının önde gelen geliştiricilerinden Rockstar Games, birkaç ay önce yeni nesil konsollar için GTA V oyununu yeni sürümünü yayınlayacağını açıklamıştı. Oyun yapımcısı sözünde durdu ve GTA V için beklenen güncellemeyi piyasaya sürdü. PlayStation 5 ve Xbox SeriesX desteğiyle gelen oyun, aynı zamanda yeni özellikleriyle de artık daha iyi deneyim sunuyor.

10 yıla aşkın süredir piyasada bulunan GTAV, artık yeni nesil konsol desteği sayesinde daha fazla kullanıcıya ulaşıyor. Zira GTA V'in yenilenen sürümü; PlayStation 5 ve XBox SeriesX kullanıcıları tarafından da indirilip oynanabilecek. Yakın zamanda resmileşen oyunun yeni konsollar için Türkiye fiyatı da açıklandı.

GTA V, PLAYSTATION 5 VE XBOX SERIES X KONSOLLAR İÇİN İNDİRİLEBİLİR

Yapımcılığını Rockstar Games'in üstlendiği GTA V, yapılan güncellemeler sayesinde yeni konsollarda oynanabilir hale geldi. Oyun ilk olarak PlayStation 3 için destek yaması alırken, daha sonra Xbox 360, PlayStation 4 ve PC içinde desteğe kavuştu. Şimdi ise GTA'nın popüler oyunu yeni konsollar içinde beklenen güncellemesini aldı. Kullanıcılar artık GTA V'yi PS5 ve Xbox Series X konsollarda oynayabilecek. Peki yenilenen GTA oyununda neler değişti?

GTA V OYUNUNDA YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER

  • Yüksek kalitede doku eklendi
  • Oyundaki yükleme süresi, yeni konsolların donanım  olarak yüksek olması avatanjıyla da azaldı. Artık oyun geçmiş sürümünden çok daha kısa sürede açılacak.
  • Işın izleme yeniliği ile 4K 60 FPS desteği geldi.
  • PS5'in  DualSense kontrol cihazı için dokunsal geribildirim ile uyarlanabilir tetik desteği getirildi.
  • 3 boyut deneyimi gelirken, aynı zamanda ses geliştirmeleri de yapıldı.
  • GTA Online, PS5 ve Xbox Series X/S için ayrı olarak satılacak. Bu sayede GTA Online oynamak isteyenler, uygun fiyatlu seçenekten yararlanabilecek.

Rockstar Games GTA V'in yeni sürümünü yayınladı: PlayStation 5 ve Xbox Series X/S için destek

GTA V YENİLENEN SÜRÜMÜN FİYATI

PlayStation 5

  • GTA Online: 14 Haziran'a kadar ücretsiz. Sonrasındaki ücret açıklanmadı
  • GTA V: Türkiye fiyatı açıklanmadı

Xbox Series X/S

  • GTA V: 219,50 TL (14 Haziran sonrası 439 TL)
  • GTA Online: 109,50 TL (14 Haziran sonrası 109,50 TL)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
ALPER13 Nisan 2022 20:20

Ac acarbulut

Sonraki Haber Yükleniyor...