Tgrt Haber
23 Haziran 2022 20:03 - Güncelleme : 23 Haziran 2022 20:07

GTA 6 İçin Sürpriz Gelişme: Yeni Bilgiler Geldi, Beklemeye Değecek!

Oyunseverlerin merakla beklediği GTA 6 için bilgiler gelmeye devam ediyor. Yıllardır beklenen yeni GTA oyunu, bu kez içeriden alınan bilgilerle sızdırıldı. Peki GTA 6’da neler bekliyoruz? İşte öne çıkan bilgiler…

Editör: Okan Güleş / Kaynak: xfire
GTA 6 İçin Sürpriz Gelişme: Yeni Bilgiler Geldi, Beklemeye Değecek!
gta,oyun,teknoloji

Oyunseverler, yeni GTA 6 oyunu için adet gün sayıyor. GTA 5 ile piyasaya damga vuran Rockstar, şimdi ise oyunun yeni versiyonu ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Rockstar, bu yılın şubat ayında yeni GTA’nın aktif olarak geliştirildiğini doğrulamıştı. Öte yandan oyun analistlerinden Michael Pachter ise, ‘’GTA 6’’nın 2014/2015’te geliştirilmeye başladığını ve çok büyük ölçekte olacağını iddia etmişti. Tüm bu sızıntılara ek olarak içeriden de bazı bilgiler sızdırıldı. Rockstar personellerinden biri, GTA 6 için bazı detayları paylaştı.

GTA 6’NIN YENİLİKLERİ ORTAYA ÇIKTI

Oyun geliştirici Rocktar, yeni GTA için tüm bilgileri gizli tutmaya çalışıyor. Ancak analist ve kaynaklar, GTA 6 ile ilgili bulgulara ulaşarak oyunun ne gibi değişikliklerle geleceğini gün yüzüne çıkarıyor. Öyle ki yabancı kaynaklardan xfire, Rockstar çalışanları aracılığı ile GTA 6 ile ilgili bazı bilgileri aktardı.

Rockstar’ın içindekilere göre Grand Theft Auto 6'nın hikayesi bir çift ikiz "erkek ve kız kardeş" veya "kız kardeşler" etrafında dönecek. Diğer yandan oyunun; modern çağda Küba, Kolombiya, Miami tarzı Vice City ve daha fazlasında yer alabilecek trajik olayı önsözünde keşfedeceği bildirildi.

GTA 6 İçin Sürpriz Gelişme: Yeni Bilgiler Geldi, Beklemeye Değecek!

GTA 6’nın, 2020 ya da 2023/2024 arası tarihlerde geçeceği söyleniyor. İki kardeşin hikayesi bu zaman diliminde gerçekleşecek.  Söylentilere göre adam DOA’nın bir ajanı olacak. Ancak kız kardeşin, uyuşturucu satıcısından kendi yönetimiyle intikam alacağı, yani kadının katil olduktan sonra çeşitli zorlukların üstesinden gelmeye devam edeceği iddia edildi.

Son olarak GTA 6, açık dünyada olacak ve binalar yine yıkılıp gerçek bir görünüş hissiyatı verilebilecek. Peki yeni GTA ne zaman çıkacak? Güvenilir kaynaklar, GTA 6’nın 2024’de piyasaya sürüleceğini iddia etti. Ayrıca analistler de tıpkı diğer kaynaklarla aynı düşüncede.

Kaynak: xfire
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...