Tgrt Haber
03 Ocak 2022 13:50

Samsung akıllı televizyonlara NFT platformu eklendi

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, akıllı telefonlardan elektronik ev aletlerine kadar pek çok cihaz geliştiriyor. Teknoloji devi, akıllı televizyonlarına ise yeni bir özellik ekliyor. En yeni akıllı televizyonlara NFT platformu geliyor...

Samsung akıllı televizyonlara NFT platformu eklendi
teknoloji,nft,samsung,akıllı tv,samsung smart tv,samsung nft.

Değiştirilemeyen token yani kısaca NFT eserleri, 2021’e damga vuran teknolojiler arasında önemli bir yere sahip. Kripto paralar ile alınıp satılan NFT’ler, kullanıcılara bir eser üzerinde telif hakkı veriyor. Bu teknoloji çılgınlığına Samsung da ayak uydurdu. 

Samsung, akıllı televizyonlarına yeni bir platform ekleyerek kullanıcıların NFT eserlere göz atmasına olanak tanıyacak. Platform, MicroLed, Neo QLED ve The Frame modellerinde yer alacak. 

SAMSUNG AKILLI TV'LERE NFT

Samsung’un en yeni akıllı televizyon modellerinde kullanılacak “NFT Toplama Platformu” sayesinde kullanıcılar, NFT’leri doğrudan inceleyip satın alabilecek. 

Samsung akıllı televizyonlara NFT platformu eklendi

Halihazırda NFT'lere sahip olanlar ise platformlarını koleksiyonlarını sergilemek için de kullanabilecek. “Akıllı Kalibrasyon” teknolojisi NFT’lerin görüntüsünü mümkün olduğunca aslına benzer şekilde gösterecek. 

Çeşitli pazaryerlerinden NFT eserlerini çekecek platform, kullanıcılara ön izleme fırsatı da sunacak. Ayrıca kullanıcılar, NFT’leri kimin geliştirdiğini ve hangi blok zinciri tabanına ait olduğunu da görebilecek. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...