Tgrt Haber
23 Haziran 2022 11:10 - Güncelleme : 23 Haziran 2022 11:17

One UI 5.0 Geliyor: Samsung, Android 13 Testlerine Başladı

Samsung, One UI 5.0 için hazırlıklarına devam ediyor. Kısa süre önce şirketin, Galaxy S22 Kore versiyonu üzerinde Android 13'ü test ettiği ortaya çıktı.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Sammobile
One UI 5.0 Geliyor: Samsung, Android 13 Testlerine Başladı
samsung,teknoloji,akıllı telefon

Samsung, büyük güncellemesi Android 13 ve One UI 5.0 için hız kesmeden çalışıyor. Koreli üreticinin yeni arayüz güncellemesine dair sızıntılar gün yüzüne çıkarken, bunlara bir yenisi daha eklendi. Sammobile internet sitesi, Galaxy S22'nin Kore versiyonunda yeni güncellemelerin test edildiğini bildirdi.

Paylaştığı ekran görüntüsüyle Android 13 ve One UI5.0'ın test edildiğini bildiren kaynak, halka açık beta sürümlerinin da yakın zamanda çıkacağını söyledi. Bu da, merakla beklenen güncellemenin yıl bitiminden önce tanıtılabileceğini işaret ediyor.

SAMSUNG, ONE UI 5.0 İÇİN ÇALIŞIYOR

Söz konusu sızıntıda Galaxy S22 üzerinde test edilen Android 13 beta güncellemesinin, S906NKSU2ZVF6 yapı numarasına sahip olduğu görünüyor. Ancak bunun ilerleyen günlerde farklı pazarlarda da test edilmesi bekleniyor.

One UI 5.0 Geliyor: Samsung, Android 13 Testlerine Başladı

Samsung, en sonki yazılım politikasında önemli bir değişikliğe gitti. Koreli üretici normalde Avrupa'da satılan cihazları özel CSC kodlarına göre güncellerken, son değişiklikle 'Ülkeye Özel Kod' sistemi kaldırıldı. Dolayısıyla Avrupa'daki Galaxy S22 kullanıcıları, yakında beta güncellemesini alacaktır. 

Şu ana kadar Samsung, Android 13 beta programını yayınlamadı. Ancak şirket, söylentilere göre kendi geliştirme planınından yola çıkarak Android 13 ve One UI 5.0 arayüzünü birleştirecek. Raporlara göre firma, temmuz ayında Android13 ve One UI 5.0 için genel beta testlerine başlayacak. 

Kaynak: Sammobile
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...