Tgrt Haber
10 Şubat 2014 13:33

Samsung Galaxy Gear 2 fiyatı belli oldu

Samsung'un merakla beklenen yeni akıllı saati Galaxy Gear 2'nin daha uygun fiyatlı olacağı iddia ediliyor.

Samsung Galaxy Gear 2 fiyatı belli oldu
samsung,ikinci nesil akıllı saat,Samsung Galaxy Gear 2,Samsung Galaxy Gear 2 fiyatı belli oldu,

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung'un ikinci nesil akıllı saatine dair bilgiler gelmeye devam ediyor. Şirketi yakından takip eden ve sadece onu haberlerini yayınlayan Sammobile'ın belirttiğine göre halihazırda tüketicilerin beğenisine sunulan Galaxy Gear, uluslararası pazarlarda toplam 800 bin adet satış rakamına ulaşmış. Ancak bu rakamı son kullanıcıya ulaşan ürünlerin oluşturduğunu da belirtelim.
Galaxy Gear satışlarının cansız geçmesinin, yüksek fiyat etiketine sahip olmasından kaynaklandığı öngörülüyor. Bu yüzden yeni cihazda Samsung'un düşük fiyat politikası izleyeceği tahmin ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Galaxy Gear ile akıllı saat pazarının nabzını yoklayan Samsung'un üzerinde çalıştığı yeni saate dair bazı bilgiler ortaya çıkmıştı. Zdnet raporuna göre Galaxy Gear 2, orijinal Gear'dan tamamen farklı bir tasarıma ve esnek ekrana sahip olacak.Merakla beklenen Galaxy Gear 2 için tüketicilerden 299 dolardan aşağı bir fiyat talep edileceği iddia ediliyor. Samsung'tan henüz herhangi bir resmi bilgi mevcut değil, ancak söz konusu cihazın yaklaşık iki hafta sonra Barselona'da düzenlenecek olan MWC 2014'te lanse edilmesi tahmin ediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...