Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Mart 2014 16:40

Samsung Galaxy Note 2 için Android sürprizi

Samsung Galaxy Note 2 için gözler Android 4.4'de. Samsung'un satılma rekorları kıran telefonu Galaxy Note 2'ye Android güncellemesi geleceği açıklandı.

Samsung Galaxy Note 2 için Android sürprizi
Samsung Galaxy Note 2, Samsung Galaxy Note 2 android güncelleme, Samsung Galaxy Note 2 android 4.3 güncellemesi, Samsung Galaxy Note 2 android 4.4 güncellemesi,

Samsung'un satış rekorları kıran telefonu Galaxy Note 2'ye Android güncellemesi geldi. Samsung Galaxy Note 2 Android 4.3 güncellemesinin yayınlandığı fiyatı ucuzlayan Note 2'ler için şimdi de Android 4.4 KitKat güncellemesi yolda.  Dünyanın mobil devlerinden birisi olan Samsung'un modellerine Android güncellemeleri gelmeye başladı. Samsung'un geçtiğimiz dönem içerisinde piyasaya sürdüğü ve büyük ilgi gören akıllı telefonu Samsung Galaxy Note için Android güncellemesi yayınlandı. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Android 4.3 güncellemesinin ardından Android 4.4 güncellemesi yola çıktı.
Samsung Galaxy Note 2 kullanıcıları için 4.3 Jelly Bean güncellemesi resmen başladı. OTA ve Kies üzerinden dağıtımı sağlanan güncellemenin kimi kullanıcılara ulaştığı rapor edilirken, SamMobile sitesinde ise telefonun Android 4.3 yazılım dosyası yayınladı. Dileyen kullanıcılar resmi güncellemeyi site üzerinden indirerek Android 4.3 Jelly Bean güncellemesini Odin aracılığıyla kurabilir. 4.3 Jelly Bean güncellemesinin ardından 4.4 KitKat güncellemesinin ne zaman yayınlanacağıda ortaya çıktı. Samsung içerisinden sızan bilgiler ışığında çalışmaların yapıldığı ve Nisan sonuna kadar Android 4.4.2'nin Galaxy S3 ve Note 2 için sunulacağı belirtildi. Zaten Android 4.4.2 güncellemesi büyük çapta bir güncelleme değil ve Android 5 öncesi Google'ın tüm Android cihazların yükseltilmesi şansını verdiği bir güncelleme olarak anılıyor.  Android 4.4.2'nin hızlı bir şekilde sunulacağını düşünen uzmanlar güncellemenin belki de daha kısa süre içerisinde en azından Android 4.3 güncellemesinin tamamlanmasının ardından verileceğini umuyorlar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...